Vedete din România care s-au căsătorit în această vară

Publicat pe

Pentru Adela Popescu, Laura Cosoi sau Cornel Ilie, vara aceasta a fost de neuitat pentru că s-au căsătorit. Decoruri romantice sau glam, superbe rochii de mireasă sau emoţiile mari au fost trăsăturile comune ale nunţilor verii 2015 organizate în Bucureşti sau în tihna unor conace.

 

Adela Popescu şi Radu Vâlcan locuiesc de ani buni împreună, iar pe 22 august au spus „Da' în mijlocul naturii, pe domeniul Hadar Chalet.Mireasa a purtat o rochie cu broderie cusută manual şi a avut un buchet din mure salbatice, hortensii, bujori si iedera. Locul, atmosfera, muzica, „toate impreuna ne-au facut sa simtim ca Dumnezeu ne iubeste si a avut grija sa avem parte de cele mai frumoase zile din viata noastra de pana acum.', a scris Adela despre aceasta zi specială.

 

Aura Cercel trăieşte de 8 ani la Los Angeles, dar a facut cununia civilă vara aceasta, în România. Alesul ei este omul de afaceri Tudor Mărgineanu, de care l-a început a legat-o o frumoasă poveste de prietenie. Designerul şi-a dorit ca în ziua nunţii să fie romantica şi să aibă o rochie cu totul diferită de cele pe care le poartă la petreceri. Mi-am dorit să marchez un moment de dragoste pasională, de aceea am ales culoarea roșie. Dantelă Valentino'. De altfel, romantismul a caracterizat întregul eveniment, la Clubul Diplomatic existând un set-up compus din mobilier, candelabre, sfeșnice, baloane și un șemineu – toate de culoare albă.

 

Laura Cosoi a îmbrăcat de două ori rochia de mireasă în această vară. Prima dată, vedeta s-a căsătorit la Iaşi, oraşul ei natal. Rochia de mireasă creată de designerul Stephan Pelger a fost albă cu broderie fină şi nu mai puţin de 10.000 de cristale Swarovski, iar Laura a ales un buchet de crini albi. Weekend-ul următor, Laura şi Cosmin au organizat o petrecere la Târgu Mureş, oraşul natal al mirelui. Laura a avut două voaluri, pe primul, stil maramă, ca al străbunicii ei, l-a purtat la Iaşi. La Târgu Mureş, vedeta a avut un voal de panglici, care să-i amintească de acelea purtate de miresele din Ardeal pe care le vedea în vacanţele petrecute în copilărie în această zonă.

 

Pe 4 iulie, Cornel Ilie s-a căsătorit cu Eliza, în cadrul unei ceremonii relaxate, iar la scurt timp a confirmat că va fi tătic. Copilul se va naşte în luna noiembrie, când solistul VUNK va deveni tătic de fetiţă.

 

Marius Moga şi Bianca Lăpuşte s-au căsătorit şi ei în această vară, fericitul eveniment având loc la Alba Iulia. Cei doi vor devenit peste puţin timp părinţii unei fetiţe. „Îmi doresc să am o viaţă frumoasă împreună cu Bianca şi fetiţa noastră. Până acum, am tras mereu pentru carieră', declara Marius în interviul pentru revista Viva! de iulie.

 

Anda Adam şi Sorin Andrei s-au casătorit într-un decor de vis, petrecerea fiind organizată pe malul Lacului Snagov. La scurt timp, artista a anunţat pe pagina sa de Facebook că este însărcinată cu primul ei copil. Între timp, s-a aflat că Andra va aduce pe lume o fetiţă.

 

Foto: arhiva Viva!

 

Vedete din România care s-au căsătorit în această varăVedete din România care s-au căsătorit în această vară
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter