Vedete însărcinate pe covorul roşu. Uite cât de stylish sunt!

Publicat pe
Vedete însărcinate pe covorul roşu. Uite cât de stylish sunt!Vedete însărcinate pe covorul roşu. Uite cât de stylish sunt!

Vedetele de la Hollywood îşi poartă sarcina cu stil şi punctează apariţii fabuloase pe covorul roşu. Aşa s-a întâmplat recent cu Blake Lively care a atras toate privirile cu rochia sa galbenă, o creaţie Gucci, care i-a scos în evidenţă burtica.

 

Însărcinată cu gemeni, Zoe Saldana continuă seria apariţiilor pe covorul roşu cu aceeaşi eleganţă cu care ne obişnuise. La premiera filmului The Book of Life' de la Los Angeles actriţa a apărut îmbrăcătă într-o rochie pastel şi cu o bună dispoziţie molipsitoare.

 

Şi Prinţesa Charlene de Monaco urmează să nască gemeni, venirea lor pe lume fiind aşteptată la sfârşitul acestui an. Cunoscută pentru stilul său extrem de elegant, Charlene şi-a păstrat aceeaşi preferinţă pentru ţinutele simple, dar rafinate.

 

Rasamund Pike, partenera a lui Ben Affleck din pelicula Gone Girl', recent lansată, este una dintre cele mai frumoase apariţii de pe covorul roşu. Pentru premiera filmului de la New York, actriţa a ales o ţinută neagră Altuzarra cu tăietură adâncă pe picior.

 

Kristen Bell şi Alicia Keys au mizat tot pe negru, preferând rochiile mulate care le-au pus în evidenţă sarcina.

 

Milla Jovovich, însărcinată cu al doilea copil la 37 de ani, a avut o aparţie superbă la Festivalul de film de la Veneţia din luna septembrie unde a purtat o rochie albă, scurtă, extrem de chic.

 

Foto:Hepta

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter