Vedete la aniversarea a 10 ani în modă a lui Stephan Pelger

Publicat pe

Etajul patru al magazinului Cocor Store a fost locul neconvenţional ales de designerul Stephan Pelger pentru petrecerea ce a marcat 10 ani de când s-a lansat în lumea modei.

 

Peste 450 de invitaţi au fost alături de designerul român la acest eveniment special, printre cei prezenţi aflându-se şi numeroase vedete: Andreea Marin, Tuncay Ozturk, Ileana Badiu, Camelia Șucu, Andreea Raicu, Amalia Năstase, Andreea Bănică, Laura Cosoi,  Alina Sorescu, Sophia,  Ovidiu Buta sau Virgil Ianţu.

 

Momentul culminant al serii l-a reprezentat  defilarea de modă pe treptele ce coboară de la etajul cinci al imobilului, printre lumini speciale ce au pus în evidență rochiile fluorescente si bijuteriile create împreună cu Laura Rotileanu, coafurile extravagante realizate de Camelia Negrea şi machiajul tipic anilor ’70 creat de Raluca Luca.

 

Vedete la aniversarea a 10 ani în modă a lui Stephan Pelger Vedete la aniversarea a 10 ani în modă a lui Stephan Pelger

Am ales 10 rochii, fiecare reprezentativă pentru un an de activitate de până acum. Le-am realizat dintr-un material special pentru a lumina pe întuneric', declară designerul.

 

Stephan Pelger este unul din cei mai prolifici designeri români, avand la activ show-uri de modă la importante festivaluri de profil de peste hotare. Designerul a participat la cinci ediții ale Berlin Fashion Week şi la numeroase târguri de modă de la New York şi Paris, iar creațiile lui sunt apreciate nu numai de vedetele din România dar şi de staruri de film și de televiziune din Germania.

 

Foto: Razvan Bestea si Octavian Iacob 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter