Vedete la avanpremiera celui mai aşteptat film al anului: „Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri”

Publicat pe

Numeroase vedete au luat parte aseara la evenimentul de lansare a filmului „Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri'.

 

Înainte de proiecţia filmului, formaţia Dekadens a susţinut un concert special, vocea artistei Andreea Verde creând atmosfera potrivită pentru pătrunderea în lumea fantastică a „Hobbitului'. Invitaţii şi-au pus urechile de elf sau pălăria lui Gandalf pentru fotografii, pregătindu-se astfel pentru cea din urmă călătorie spre Pământul de Mijloc, alături de Bilbo Baggins şi prietenii săi.

 

De la Peter Jackson, regizorul şi producătorul premiat cu Oscar, vine filmul „Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri' – a treia parte din trilogia creată în urma adaptării capodoperei „Hobbitul', scrisă de J.R.R. Tolkien.

 

Trilogia spune povestea evenimentelor întâmplate în Pământul de Mijloc cu 60 de ani înainte de „Stăpânul inelelor', pe care Peter Jackson şi echipa sa l-au adus pe marile ecrane în trilogia blockbuster care a culminat prin filmul premiat cu Oscar „Stăpânul inelelor: Întoarcerea regelui'.

 

Filmul „Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri' este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 19 decembrie 2014, fiind proiectat în format 3D şi IMAX 3D.

 

Vedete la avanpremiera celui mai aşteptat film al anului:  „Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri'Vedete la avanpremiera celui mai aşteptat film al anului:  „Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter