Vedete la avanpremiera filmului Cinderella de la Los Angeles

Publicat pe

O atmosferă de poveste a cuprins Captain Theatre, aflat în centrul oraşului Los Angeles, unde în acest weekend a avut loc avanpremiera filmului Cinderella.

 

Pe covorul roşu au păşit Lily James şi Richard Madeen, protagoniştii noii adaptări a celebrei poveşti, care au adus un suflu magic peste Cetatea Ȋngerilor. Lily şi-a făcut apariţia pe covorul roşu într-o rochie argintie, din dantelă şi perle, o creaţie cum nu se putea mai potrivită pentru un asemenea eveniment.

 

De la premieră nu a lipsit nici Cate Blanchett, actriţa purtând o combinaţie clasică şi elegantă, bluză albă şi fustă lungă bleumarin, accesorizându-şi ţinuta cu un medalion.

 

Cinderella, in regia lui Kenneth Branagh, va intra in cinematografele din Romania pe 13 martie, fiind adus de CineForum.

 

Foto: Hepta

 

Vedete la avanpremiera filmului Cinderella de la Los AngelesVedete la avanpremiera filmului Cinderella de la Los Angeles

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter