Vedete la avanpremiera filmului „Doctor Strange”

Publicat pe

Cea mai recentă producţie a studiourilor Marvel, Doctor Strange', redă, într-un film de aventuri science fiction, fascinanta poveste a doctorului Stephen Strange, un maestru al artelor mistice, celebru printre iubitorii de bandă desenată încă din 1963.

 

Filmul a avut avanpremiera la Los Angeles în prezenţa actorilor Rachel McAdams, Tilda Swinton şi Benedict Cumberbatch, venit împreună cu Sophie Hunter, soţia lui, însărcinată cu cel de-al doilea copil al cuplului.

 

Logodiţi în noiembrie 2014, cei doi s-au căsătorit anul următor, chiar de Sfântul Valentin şi au un baieţel, Christopher, de 1 an şi 4 luni. Purtând o rochie neagră, lungă, Sophie a strălucit la braţul soţului ei, sarcina fiind vizibilă.

 

Pentru aceasta avanpremiera, Rachel McAdams a ales o rochie lungă, cu corset, de culoarea lavandei, semnată Atelier Versace, in timp ce Tilda Swinton cunoscuta pentru stilul său extravagant a purtat de data aceasta o rochie minimalistă, cu inserţii metalice, o creaţie Haider Ackermann din colecţia primăvară-vară 2017.

 

PeliculaDoctor Strange' spune povestea neurochirurgului Stephen Strange, a cărui viaţă ia o turnură teribilă în urma unui accident de maşină care îi răpeşte capacitatea de a-şi folosi mâinile.

 

Doctor Strange încearcă diverse metode prin care să poată opera din nou, dar medicina – un domeniu atât de drag lui – îi apare pentru prima dată ca fiind foarte limitată. Astfel, legendarul personaj se vede forţat să caute ajutor în altă parte…

 

Foto: Hepta

Vedete la avanpremiera filmului „Doctor Strange'Vedete la avanpremiera filmului „Doctor Strange'

 

 

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter