Vedete la deschiderea noului magazin Tommy Hilfiger din Paris

Publicat pe

Iconicul designer de modă american Tommy Hilfiger și invitații săi speciali au participat la un eveniment exclusivist în noul magazin deschis pe Bulevardul des Capucines, urmat de o cină VIP la Les Bains.

 

„Deschiderea noului nostru magazin pe bulevardul Des Capucines reprezintă un moment interesant pentru brandul nostru, iar noua locaţie este perfectă ca flagship store pe Champs-Élysées”, a spus Tommy Hilfiger. „Parisul este incredibil de inspiraţional și continuă să joace un rol important pentru brand-ul nostru pe piața franceză.”

 

Oaspeții de la cocktail au fost invitați să admire ultima colecţie Spring/Summer 2015 Tommy Hilfiger și să facă imagini suvenir într-o cabină fotografică. Atmosfera a fost întreţinută de The Misshapes, bandul DJ collective newyorkez format din Leigh Lezark şi Geordon Nicol.

 

La eveniment au participat celebrități, inclusiv Tommy și Dee Hilfiger, care a purtat un top din satin vişiniu si pantaloni din satin negri din colecţia Hilfiger, supermodelul Behati Prinsloo, care într-o rochie de catifea vişinie fără mâneci din Colecţia Hilfiger, cântăreața și compozitoarea Rita Ora, care a ales o rochie cu paiete negre şi albastre şi o capă Alumni din Hilfiger Collection, dar şi reprezentanţii street-style-ului new yorkez Olivia Palermo și Johannes Huebl, ; Olivia a purtat o rochie creponată burgundy cu albastru cu mânecă lungă și Johannes a purtat Tommy Hilfiger Tailored.

 

Foto: Stéphane Feugère

 

Vedete la deschiderea noului magazin Tommy Hilfiger din ParisVedete la deschiderea noului magazin Tommy Hilfiger din Paris

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter