Vedete la deschiderea primului magazin Hilfiger Denim din România

Publicat pe

Vedete și fani ai brand-ului Tommy Hilfiger au participat la deschiderea primului magazin Hilfiger Denim din București, situat în Mega Mall.

 

Sore, Alina Tănasă & Diana Enciu (Fabulous Muses) care au purtat ținute Hilfiger Denim, precum si Andreea Raicu, Anca Serea, Ela Craciun, Roxana Voloseniuc, Ana Morodan, Ileana Badiu, Catalina Grama si Paul Ipate au descoperit colecțiile de haine și accesorii pentru femei și bărbați.

 

Colecția Hilfiger Denim Spring/Summer 2015 este inspirată de o călătorie ce traversează America, de la deșert, la zone muntoase și până la zonele de coastă cu priveliști impresionante. Această explorare estetică a Americii profunde generează piese dedicate activităților outdoor, cu puternice influențe militare și maritime, toate completate de stilul emblematic rock-and-roll Hilfiger Denim.

Vedete la deschiderea primului magazin Hilfiger Denim din RomâniaVedete la deschiderea primului magazin Hilfiger Denim din România

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter