Vedete la dezintoxicare

Publicat pe

Numeroase vedete au luptat de-a lungul timpului împotriva abuzului de droguri şi alcool. Au trecut pragul centrelor de dezintoxicare, însă, pentru unii, sfârşitul a fost tragic.

 

Melanie Griffith a fost dependentă de alcool de la 10 ani şi a consumat, de asemenea, diverse droguri. Până la 30 de ani a încercat cam tot ce se putea, iar în 2010 declara că a scăpat de toţi aceşti demoni şi se simte ca şi cum ar fi ieşit din închisoare. Dependenţa sa i-a şubrezit însă mariajul cu Antonio Banderas, cei doi despărţindu-se anul trecut.

 

Keith Urban a întrat într-un centru de dezintoxicare la puţin timp după ce s-a căsătorit cu Nicole Kidman, artistul vrând să pună punct consumului de alcool şi cocaină. Cura a fost un adevărat miracol pentru căsătoria lui, iar astăzi Keith şi Nicole formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood.

 

În 2007, Britney Spears se tundea la zero şi intra într-un centru de dezintoxicare. Îl părăsea după 24 de ore, iar la scurt timp se interna din nou şi ieşea tot după o zi. A urmat o a treia internare, iar de data aceasta a rămas 1 lună. Pentru artistă au urmat alte probleme de sănătate şi a ajuns şi într-un spital de psihiatrie. A reuşit să scape de dependenţă cu ajutorul familiei, iar în prezent se simte minunat şi şi-a găsit o nouă preocupare, lansând colecţii de lenjerie.

 

Demi Moore a trăit o perioadă extrem de dificilă când mariajul ei cu Ashton Kutcher s-a terminat. Actriţa a fost nevoită să se interneze la Cirque Lodge pentru a scăpa de dependenţa de diverse pilule care o ajutau să scape de anxietate.

 

Drew Barrymore a devenit cunoscută de la o vârstă fragedă, iar notorietatea a venit la pachet în cazul ei cu multe neajunsuri. A consumat primul pahar de vin la 9 ani, a fumat marijuana la 10, iar la 12 a trecut la cocaină. La 13 ani fusese deja în 2 centre de dezintoxicare. Din fericire, Drew a reuşit să depăşească toate aceste probleme, iar acum are o familie frumoasă.

 

După filmările de la „300' şi „Of Men and Mavericks' pentru care Gerard Butler a depus un efort fizic considerabil, actorul s-a internat la celebrul Betty Ford Center din California pentru a scăpa de dependenţa de calmante şi de cocaină.

 

Lindsay Lohan a trecut de nenumărate ori pragul centrelor de dezintoxicare. Actriţa a fost chiar condamnată să petreacă o perioadă de 90 de zile într-un centru de reabilitare.

 

Matthew Perry s-a întors şi el de mai multe ori în centrele de reabilitare pentru a scăpa de dependenţa de alcool şi de medicamente.

 

În 2003, Nicole Richie era arestată pentru posesie de heroină şi al scurt timp a intrat intr-un centru de dezintoxicare.

 

Demi Lovato a fost şi ea într-un centru de dezintoxicare unde a urmat un tratament pentru abuzul de substanţe ilicite şi bulimie.

 

Amy Winehouse a fost o clientă fidelă a centrolor de dezintoxicare, însă, în cazul ei, povestea s-a sfârşit tragic. A murit pe 23 iulie 2011 din cauza consumului de alcool.

 

Foto: Hepta

 

Vedete la dezintoxicareVedete la dezintoxicare

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter