Vedete la Festivalul Brazilor de Crăciun

Publicat pe

Cea mai generoasa seara din an, seara Festivalului Brazilor de Craciun, a reunit numeroase vedete la Stejarii Country Club, in cadrul unui eveniment plin de stralucire, ajuns la cea de-a cinsprezecea editie.

 

Sumele rezultate din licitatia brazilor creati de designeri si vedete precum Cornel Ilie, Adelina Ivan, Anca Lungu, Malvina Cservenschi, Amalia Enache, Stephan Pelger, Doina Levintza si multi altii vor fi directionati de Salvati Copiii' catre programele dedicate copiilor defavorizati, pentru a reduce abandonul scolar.

 

Printre cele mai apreciate creatii ale serii s-a numarat Ingerasul Miracolelor, realizat de Malvina Cservenschi din aur si 11 diamante, creatia sa fiind adjudecata pentru suma de 7.500 de euro.

 

Bradul creat de arhitectul Omid Ghannadi  impreuna  cu Amalia Enache, un  omagiu adus celor care au pierit in tragedia din clubul Colectiv, a fost adjudecat pentru suma de 19.500 de euro.

 

Oana Popoiag, Foto: Cristi Duminecioiu

 

Vedete la Festivalul Brazilor de CrăciunVedete la Festivalul Brazilor de Crăciun
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter