Vedete la Gala BAFTA 2017. Kate şi William au strălucit pe covorul roşu

Publicat pe

Vedetele şi-au dat întâlnire duminică seara la The Royal Albert Hall din Londra pentru decernarea Premiilor BAFTA, cele mai prestigioase distincţii acordate de cinematografia britanică.

 

Marea surpriză a serii a fost apariţia pe covorul roşu a Ducilor de Cambridge, alături de care s-au aflat actori de prestigiu, Meryl Streep, Penelope Cruz, Amy Adams sau Emma Stone.

 

Ducesa de Cambridge a ales pentru cea de-a 70-a ediţie o rochie neagră cu impreu floral semnată Alexandre McQueen, o creaţie cu umerii goi care i-a dat un aer foarte glam. Afişând un zâmbet larg, Kate si-a completat ţinuta cu câteva bijuterii de efect, pe lângă inelul de logodnă, ea purtând o pereche de cercei spectaculoşi şi o brăţară de efect.

 

Florentina Liutic, Foto: Hepta

 

Citeste si:

Câștigătorii Premiilor BAFTA 2017

Vedete la Gala BAFTA 2017. Kate şi William au strălucit pe covorul roşuVedete la Gala BAFTA 2017. Kate şi William au strălucit pe covorul roşu

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter