Vedete la lansarea cărţii lui Carmen Brumă, „Jurnal de gravidă”

Publicat pe

Pentru femeile care doresc sau urmează să devină mame, Carmen Brumă le oferă un „cadou' foarte util: cartea „Jurnal de gravidă. Cum să-ţi controlezi greutatea şi să ai un copil sănătos'.

 

Ideea de a o scrie a venit după ce vedeta a observat că există un vid informaţional în cărţile de specialitate şi în sursele pe care le-a consultat şi şi-a dorit să împărtăşească şi altor femei experienţa ei. Deşi există principii generale care ghidează viitoarele mămici, Carmen a declarat că nu a găsit un meniu concret desfăşurat pe mai multe zile.

 

Cu toate că „această carte nu este o lucrare ştiinţifică şi nu are pretenţia unei reţete minune care funcţionează fără excepţie' – aşa cum notează autoarea încă de la început – sfaturile pot fi utile pentru o sarcină uşoară, un copil sănătos, dar şi o revenire rapidă.

 

Foto: Cristi Duminecioiu

 

Vedete la lansarea cărţii lui Carmen Brumă, „Jurnal de gravidă' Vedete la lansarea cărţii lui Carmen Brumă, „Jurnal de gravidă'

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter