Vedete la mare. Vezi cele mai cool apariţii!

Publicat pe

Singure, cu copilul sau cu iubitul, vedetele din Românai şi-au oferit câteva clipe de relaxare la mare. Unele dintre cele mai frumoase şi celebre femei din România şi-au etalat siluetele pe plajă şi au încercat cele mai cool costume de baie şi cei mai trendy ochelari de soare.

 

Malvina Cservenschi este o prezenţă activă pe Facebook, ea împărtăşindu-le fanilor fotografii din vacanţele sale. Recent, împreună cu iubitul ei, actorul Dorian Boguţă, Malvina a petrecut câteva zile la mare. Una dintre oprile celor doi a fost pe plaja frumoasa şi sălbatică de la Vadu, de unde Malvina a postat o fotografie în timp ce aleargă alături de Dorian pe malul mării. Cuplul nu a ocolit insa nici plajele animate de unde Malvina a postat o noua fotografie insotita de comentariul: „Just another amazing free day”.

 

Recent, Laura Cosoi mărturisea că a rămas cu gândul la mare, acolo unde a petrecut câteva zile alături de iubitul ei, Cosmin şi de câţiva amici. Şi deşi vremea de la Năvodari nu a fost tocmai favorabilă, Laura s-a bucurat de fiecare minut petrecut. Frumoasa blondă va avea tot timpul să facă şi plajă, pentru că îşi va petrece toată vară la mare, urmând să prezinte alături de Cabral emisiunea Trăieşte-ţi vara!', difuzată pe Pro Tv.

 

Andreea Bănică şi Lora sunt unele dintre cele mai sexy apariţii ale acestei veri, costumele de baie din două piese pe care le-au ales scoţându-le în evidenţă corpurile perfecte.

 

Foto: Facebook

 

Vedete la mare. Vezi cele mai cool apariţii!Vedete la mare. Vezi cele mai cool apariţii!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter