Vedete la o fiesta în stil revoluţionar

Publicat pe

La Cercul Militar Naţional s-a declanşat o adevărată fiesta în stil revoluţionar, o dată cu lansarea Redds Mojito, noul mix de bere cu aroma inconfundabilă a cocktailului Mojito.

Vedete la o fiesta în stil revoluţionarVedete la o fiesta în stil revoluţionar

 

Responsabil de buna dispoziţie a invitaţilor a fost Wilmark, gazda evenimentului, care a ţinut o lecţie de salsa cu dansatorii trupei Redds Mojito, dar şi cu invitaţii, creând o atmosferă de petrecere pe ritmuri de salsa şi muzică cubaneză.

 

Momentul culminant al serii a fost reprezentaţia trupei Mandinga care şi-a deschis concertul cu imnul „Viva la Fiesta!' şi a continuat cu alte melodii îndrăgite de public.

 

Invitaţii au fost entuziasmaţi de piesele cântate de membrii trupei şi au dansat neîncetat în timpul concertului, cei mai buni zece dansatori de la eveniment fiind premiaţi cu un curs de dans la Wilmark Dance Academy.

 

Cu note răcoritoare de lime şi extract de mentă, Redds Mojito reprezintă o propunere atractivă de reinventare a berii, pentru mai multă savoare, prospeţime şi un gust perfect pentru femei. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter