Vedete la petrecerea designerului Stella McCartney de la Milano

Publicat pe

Stella McCartney a organizat o petrecere la Milano cu ocazia prezentării colecţiei sale la Săptămâna Modei.

 

Printre invitaţii săi speciali s-a aflat şi Steven Tyler, îmbrăcat într-un mod cel puţin ciudat. La 66 de ani, rebelul şi nonconformistul solist Aerosmith a apărut într-un fel de kaftan alb, fiind însoţit de asistenta lui, Aimee Preston, cu care are, se pare, mai mult decât o relaţie profesională.

 

Tânăra, despre care presa britanică scrie că are 20 şi ceva de ani' a fost mult mai apropiată de dress code-ul evenimentului, ea purtând o pereche de pantaloni scurţi şi o bluză albă.

 

Nu ştim dacă Steven a atras atenţia mai mult datorită ţinutei sau prietenei sale, însă nu a trecut, în mod clar, neobservat. Nici măcar excentrica Anna Dello Russo, cunoscută pentru apariţiile sale extravagante, nu a avut vreo şansă în faţa lui Steve…

 

Foto: Hepta

 

Vedete la petrecerea designerului Stella McCartney de la Milano Vedete la petrecerea designerului Stella McCartney de la Milano
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter