Vedete la premiera filmului "Ascensiunea lui Jupiter"

Publicat pe

Aseară, vedetele ai ieșit la Cinema City Cotroceni, unde au vizionat în premieră filmul „Ascensiunea lui Jupiter”, cu Channing Tatum și Mila Kunis în rolurile principale.

„Ascensiunea lui Jupiter” este o aventură SF semnată de regizorii trilogiei „Matrix”. Acțiunea începe pe străzile din Chicago și continuă pe cele mai îndepărtate planete.

 

Jupiter Jones (Kunis) s-a născut sub o stea norocoasă, la care acum doar visează. E convinsă că va avea un destin spectaculos care va trece dincolo de astre, dar realitatea crudă îi aminteşte mereu că e o simplă menajeră, fără pic de noroc în iubire.

 

Doar atunci când Caine (Tatum), un fost militar extrem de bine antrenat, porneşte în căutarea sa, Jupiter începe să-şi dea seama că visele ei vor deveni în curând realitate. Codul ei genetic o face următoarea pe lista unei moşteniri extraordinare, fapt ce ar putea altera echilibrul universului.

Raluca Tămaş, Foto: Freeman Entertainment

 

Vedete la premiera filmului "Ascensiunea lui Jupiter"Vedete la premiera filmului "Ascensiunea lui Jupiter"
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter