Vedete la relansarea televiziunii DIVA

Publicat pe
Vedete la relansarea televiziunii DIVA Vedete la relansarea televiziunii DIVA

Aseara a fost lansată noua imagine a televiziunii DIVA, care anul aceasta împlineşte 4 ani de la înfiinţare. Având o nouă poziţionare, o altă grafică şi un slogan nou – Totul pentru tine' -, DIVA este amuzantă, sigură pe sine, o companie perfectă şi pasionată de viaţă.

 

Odată cu relansarea, DIVA prezintă în premieră în România, începând din 12 octombrie, producţia americană de mare succes Pompierii din Chicago (Chicago Fire), realizată de producătorul câştigător al premiului Emmy, Dick Wolf (celebru pentru seria Lege şi ordine). Un serial dramatic ce pătrunde în vieţile cotidiene ale unei echipe de adevăraţi eroi – pompieri, paramedici şi echipe de salvare – ale căror alegeri fac, zi de zi, diferenţa între viaţă şi moarte.

 

Publicul DIVA are parte toamna aceasta şi de episoade noi, în premieră, ale serialelor Anatomia lui Grey (sezonul 8), Neveste disperate (sezonul 8), În mintea criminalului (sezonul 3) sau Ofiţeri începători (sezonul 5).

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter