Vedete la un cocktail la muzeu

Publicat pe

Fundaţia Orange România a sărbătorit 2 ani de la înfiinţare printr-un cocktail organizat la Muzeul Naţional de Artă Contemporană, la care au participat persoane din business, din mediul ONG, media şi parteneri ai Fundaţiei Orange.

 

Înfiinţată în 2012, Fundaţia Orange este o organizaţie non-guvernamentală ce a preluat activităţile de filantropie pe care Orange România le desfăşura pe piaţa locală încă de la sfârşitul anilor 90.

 

Cu această ocazie au fost prezentate câteva dintre proiectele susţinute de  organizaţie care îşi propune să ajute persoanele cu deficienţe de auz şi de vedere să comunice şi să relaţioneze, pentru a se integra în societate.

 

De asemenea, invitaţii au avut ocazia să viziteze SenzArt, o expoziţie de instalaţii multimedia interactive deschisăîn cadrul MNAC. Proiectul SenzArt, finanţat de Fundaţia Orange, este dedicat persoanelor cu dizabilităţi senzoriale.

Vedete la un cocktail la muzeu Vedete la un cocktail la muzeu

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter