Vedete la un fashion show aniversar

Publicat pe

EGO Men`s Fashion Concept a sărbătorit patru ani de la deschiderea primului magazin, alături de admiratori ai stilului EGO.

 

Printre aceştia s-au aflat:  Andi Moisescu, Cătălin Botezatu, Răzvan Simion, Dani Oţil, Ştefan şi Anca Lungu, Jorge, CRBL, Victor Slav, Irina Mohora, Andrei Aradits, Cosmin Seleşi, Andrei Nourescu, dar şi Prinţul Paul şi Prinţesa Lia, alături de micul Carol Ferdinand.

 

Vedete la un fashion show aniversar Vedete la un fashion show aniversar

EGO a prezentat colecţia primăvară/vară 2014 într-un fashion show dinamic, în care defilarea de modă s-a îmbinat cu dansul, exprimând bucuria de a purta o vestimenţatie confortabilă, dar elegantă, realizată din ţesături naturale dintre cele mai preţioase, cât mai uşoare şi răcoroase.

 

Invitatul special al serii a fost Domninic Dormeuil, preşedintele celui mai cunoscut producător de ţesături din lume şi al 5-lea descendent al celebrei case Dormeuil, aflat la prima vizită în România cu ocazia aniversării EGO. De la regi la preşedinţi, de la vedete internaţionale la pasionaţi de modă, Dormeuil reuşeşte să îmbrace elita lumii de peste 170 de ani, fiind recunoscută pe 5 continente ca un exponent al calităţii în materie de ţesături. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter