Vedete la un party cu mulţi cai putere

Publicat pe

Aseară, la Clubul Diplomaților, într-un cadru plin de eleganță, vedetele s-au adunat pentru a descoperi noul Audi Q7.

 

Printre invitaţii la eveniment s-au aflat Dan Chișu și Cătălin Cățoiu, care a venit împreună cu iubita sa, precum şi designerul Elena Perseil.

 

Veronica Pașcu a venit alături de soțul ei, Adrian Dura, iar modelul Alice Peneacă a fost însoțită de iubitul ei, Bobby Păunescu.

 

Cele două modele și-au făcut apariția la eveniment în ținute elegante, de cocktail. Împreună cu Veronica și Alice am discutat despre mediile digitale favorite, ambele catalogând Instagramul drept canalul lor favorit de promovare. Mai mult, Alice a povestit că Instagramul a ajutat-o foarte mult în cariera ei de model, mai ales pentru a obține cea mai recentă campanie a sa.

 

Brent Valmar, director general Porsche România, și Bogdan Militaru, brand manager Audi, au dezvăluit publicului noul SUV al mărcii Audi. Q7 este o mașină plină de rafinament, prevăzută cu șapte locuri și cu un design luxos. Autoturismul are multiple opțiuni care oferă siguranță pasagerilor pe toată durata călătoriei.

 

Vedete la un party cu mulţi cai putereVedete la un party cu mulţi cai putere

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter