Vedete în lumea culorilor

Publicat pe

Cu ocazia lansării noii colecţii de lacuri de unghii Opi, Brazil, vedetele s-au întâlnit la Hotelul Radisson pentru a încerca noile culori şi pentru a experimenta noile produse. 

 

Anca Țurcaşiu, Julia Jianu şi Raluca Moianu au fost purtate într-o călătorie a culorilor, în Brazilia, unde viaţa freamătă, prin intermediul nuanţelor I Just Cant Cope-acabana, Where Did Suzis Man-go?, Toucan Do It If You Try, Kiss Me Im Brazilian, Live.Love.Carnaval si  Red Hot Rio).  Nunaţe de siena, pământ şi nisip (Dont Bossa Nova Me Around, Taupe-less Beach, I São Paulo Over There, and OPI Scores a Goal!) care fac o tranziţie fără efort de la zi la noapte, la fel ca un fluture care se transformă.

 

Celelalte culori te duc cu gândul la flora Braziliei (Next Stop…The Bikini Zone, AmazON…AmazOFF) şi completează o ţinută ieşită din tipare.

 

Vedete în lumea culorilor Vedete în lumea culorilor

Și de data aceasta textura este exploatată în 4 noi nuanţe în ediţie limitata de Liquid Sand (Samba-dy Loves Purple, Im Brazil Nuts Over You, Whats a Little Rain Forest? si Youre So Flippy Floppy).

 

Pe lângă noua colecţie, Brazil, invitaţii la eveniment au descoperit un nou aparat de slăbit şi remodelare corporală.

 

Foto: Armand Ionescu

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter