Vedete pe covorul roşu la Festivalul de film de la Palm Springs

Publicat pe

A 26-a ediţie a Festivalului de film de la Palm Springs a deschis sezonul marilor premii de la Hollywood, numeroase celebrităţi participând în California la prima paradă pe covorul roşu din acest an.

 

Astfel, Reese Witherspoon, care va putea fi văzută în pelicula „Wild', a apărut într-o rochie Michael Kors, în timp ce Julianne Moore, aflată pe afişul filmului „Still Alice' nu a ratat nici ea evenimentul.

 

Cele două actriţe au ales rochii scurte, la fel ca si Rosamund Pike din „Gone Girl' care a purtat o rochie sexy, neagră, cu aplicaţii roz, pe care a accesorizat-o cu sandale.

 

Alături de logodnica lui, Sophie Hunter, Benedict Cumberbatch a venit să-şi promeze în California noul său film, „Imitation Game'.

 

Primul eveniment de amploare de la Hollywood se va desfaşura pe 11 ianuarie când este programată Gala Globurilor de aur.

 

Foto: Hepta

Vedete pe covorul roşu la Festivalul de film de la Palm SpringsVedete pe covorul roşu la Festivalul de film de la Palm Springs

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter