Vedete pe covorul roşu la premiera filmului „Câini”

Publicat pe

Thriller-ul românesc al anului, filmul „Câini', a avut proiecția de gală la Cinema Pro în prezenţa actorilor prinicipali şi a regizorului Bogdan Mirică.

 

Din distribuţia filmului face parte actorii: Dragoş Bucur, Vlad Ivanov şi Gheorghe Visu, alături de Teodor Corban, Raluca Aprodu, Costel Caşcaval, Constantin Cojocaru.

 

Pe covorul roşu i-am putut admira pe Dragoş Bucur, venit împreună cu Dana Nălbaru şi fetiţa lor, Sofia, la prima apariţie publică a lor după decizia controversată de a-şi educa fetiţa în sistem homeschooling.

 

La premiera de gala şi-au făcut, de asemenea, apariţia Dragoş Bucurenci, prezentatorul show-ului „Supravieţuitorul', dar şi regizorul Corneliu Porumboiu.

 

Filmul „Câini', în regia lui Bogdan Mirică, a câștigat anul acesta Trofeul Transilvania la cea de-a 15-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) şi s-a bucurat de cronici bune la festivalurile unde a fost prezentat.

 

Foto: Cristian Duminecioiu

 

Vedete pe covorul roşu la premiera filmului „Câini'Vedete pe covorul roşu la premiera filmului „Câini'

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter