Vedete pline de energie

Publicat pe

Bobby Păunescu şi noua sa iubita, Alice Peneaca, trupa Mandinga, Mihai Morar, Bogdan Vlădău, Florin Grozea, Ruby s-au aflat printre vedetele care au participat la petrecerea lansării oficiale a celor trei noi arome Red Bull.

 

Red Bull Red Edition cu gust dulce de merişoare, Red Bull Silver Edition cu aromă de lime şi Red Bull Blue Edition cu gust de afine.

 

Fiecare dintre cele trei Editions au fost marcate printr-un moment cu totul special – Red Bull Red Edition a fost pus în valoare de trupa Freakquency, trupa de breakdance care a câştigat prima ediţie a competiţiei România dansează'.

 

Red Bull Silver Edition i-a adus pe scenă pe Viki Gomez (Spania) şi Matthias Dandois (Franţa), cu un moment excepţional de BMX Flatland sau, în alte cuvinte, dans pe bicicletă. Momentul a uimit audienţa prin îndemânare şi trick-uri, aceasta fiind o premieră pentru România.

Vedete pline de energie Vedete pline de energie

Red Bull Blue Edition a încheiat trilogia cu un moment de flair bartending cu Ionuţ Ivanov şi Adrian Caradeanu, acompaniaţi de Blonde Tails. 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter