Vedetele au avut parte de o experienţă de 3 stele Michelin la avanpremiera „Burnt: Super Chef”

Publicat pe

Vedetele au descoperit o povestea remarcabilă, amuzantă şi emoţionantă despre dragostea pentru gastronomie, urmărind în avanpremieră filmul BURNT: SUPER CHEF'.

 

Printre cei care au descoperit noul film cu Bradley Cooper în rol principal au fost: Oana Roman, Tily Niculae, Vladimir Drăghia, Maria Radu, Doinița Oancea, Aylin Cadîr, Ioana Maria Moldova.

 

BURNT: SUPER CHEF' este un film despre importanţa de a primi o a doua şansă în viaţă. Chef-ul Adam Jones (Bradley Cooper) a avut totul – şi a pierdut totul.

 

Totuşi, pentru a avea propria sa bucătărie şi a obţine cea de-a treia stea Michelin, va avea nevoie de tot ce e mai bun de partea lui, inclusiv de frumoasa Helene (Sienna Miller).

 

Filmul „BURNT: SUPER CHEF' este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 23 octombrie 2015.

 

Vedetele au avut parte de o experienţă de 3 stele Michelin la avanpremiera „Burnt: Super Chef'Vedetele au avut parte de o experienţă de 3 stele Michelin la avanpremiera „Burnt: Super Chef'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter