Vedetele au împodobit bradul și au ornat turtă dulce pentru copiii bolnavi

Publicat pe

Mai sunt câteva zile până la Crăciun, motiv pentru care foarte mulți dintre noi au început deja goana după cadourile pentru cei dragi. Însă, în această agitatie continuă, vedetele și-au făcut timp și pentru cei mai puțin norocoși.

Palatul Noblesse a devenit pentru o seară atelierul lui Moș Crăciun, iar invitații au intrat în pielea spiridușilor harnici. Aceștia au împodobit bradul uriaș cu decorațiuni  handmade și au ornat turta dulce pentru copiii internați la spitalul Marius Nasta. Evenimentul caritabil de Crăciun, care este deja o tradiție marca Deichmann, a continuat într-o notă relaxantă, unde vedetele, bloggerii și jurnaliștii prezenți au socializat la un pahar de punch și au admirat noile colecții de încălțăminte perfecte pentru noul sezon.

Citește și:

Vedete la aflarea nominalizărilor pentru Globurile de Aur 2018

Vedetele au fost sincere! Ce au răspuns la întrebarea: 'Dacă s-ar face un film după viața ta, ce melodie ai alege pentru coloana sonoră?

 

Vedetele au împodobit bradul și au ornat turtă dulce pentru copiii bolnaviVedetele au împodobit bradul și au ornat turtă dulce pentru copiii bolnavi

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter