Vedetele au participat la un fashion show umanitar - FOTO

Publicat pe

Plaza România a fost gazda unui show de modă în urma căruia a donat suma de 10.000 euro către HOSPICE Casa Speranţei, susţinând în felul acesta eforturile de strângere de fonduri şi promovare a serviciilor HOSPICE.

Evenimentul a marcat lansarea colecţiilor de primavară – vară 2014 în magazine şi a făcut parte dintr-o serie de activităţi special concepute pentru pasionaţii de modă.

Alături de manechine profesioniste, pe podium au urcat unele dintre cele mai cunoscute vedete din show biz ale momentului: Diana Dumitrescu, Lora, Crina Abrudan, Anca Serea, Nicolle Stanese, Daiana Anghel, Elena de la Mandinga, Marina Dina, Bianca Ioniţă, Roxana Ciuhulescu şi Ruxandra Bar, care s-au alăturat acestei cauze nobile şi au oferit suportul în mod gratuit organizaţiei de caritate HOSPICE Casa Speranţei.

Cătălin Botezatu, Doina Levintza, Rhea Costa şi multi alţii, au fost alături de Plaza Romania şi Hospice Casa Speranţei prin creaţiile oferite în cadrul prezentarii de modă.

Vedetele au participat la un fashion show umanitar - FOTOVedetele au participat la un fashion show umanitar - FOTO

Gazda evenimentului a fost Ilinca Vandici, iar Maria Andrei a semnat punerea în scenă a colecţiilor, fiind totodată şi directorul artistic al show-ului.

 

Foto: Cristi Duminecioiu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter