Vedetele au sărbătorit Ziua Mamei. Iată cele mai frumoase fotografii şi mesaje!

Publicat pe

Vedetele din America au sărbătorit în acest weekend Ziua Mamei, prilej cu care le-au dezvăluit fanilor lor cele mai frumoase fotografii cu mamele sau copiii lor.

 

Acestea au fost însoţite de unele dintre cele mai emoţionante declaraţii de dragoste pentru cele care le-au dat viaţă sau pentru copiii lor.

 

„Nu există dragoste mai mare pe care să o fi trăit-o. Vă mulţumesc îngeraşilor că m-aţi ales să vă fiu mamă', a scris top modelul Gisele Bundchen.

 

Aflată de mulţi ani în America, Nadia Comăneci nu putea să nu sărbătorească şi ea această zi. Fosta mare gimnastă a postat pe Facebook două fotografii, una cu mama ei şi alta cu Dylan, băieţelul ei, însoţite de mesajul „Happy Mother’s Day!'

 

„Cea mai mare împlinire a vieţii mele este să fiu mama pe care eu nu am cunoscut-o', a mărturisit Madonna, care si-a pierdut mama pe cand avea 5 ani. Astăzi, artista este mamă a 6 copii, 2 biologici şi 4 adoptaţi.

 

„Să devin mamă este una dintre cele mai mari bucurii din viaţa mea. Am învăţat atât de multe de la cei 3 copii ai mei…', a mărturisit şi Reese Witherspoon care a publicat o fotografie perfectă de familie în care apare înconjurată de cei 3 copii ai ei.

 

„La mulţi ani celei mai grozave mame pe care aş fi putut să o am. Compasiunea ta pentru ceilalţi şi dragostea necondiţionată mă inspiră în fiecare zi. Suntem atât de binecuvântaţi să te avem şi te iubim nespus', i-a scris modelul Gigi Hadid superbei ei mame, Yolanda. Mesajul este însoţit de o fotografie alb-negru din albumul familiei în care Gigi este mică, iar mama ei o priveşte cu multă dragoste.

 

Mamă a 4 copii, Heidi Klum a trăit una dintre cele mai frumoase zile, top modelul ajungând alături de copiii ei la Disneyland. Le-a mulţumit că a putut astfel să viziteze cel mai fericit loc de pe pământ.

 

Jessica Alba a petrecut această zi în mijlocul familiei sale, simţindu-se binecuvântată că are o asemenea familie.

 

Kim Kardashian a marcat această zi, publicând o fotografie cu cei doi copii ai ei şi o alta din copilărie în care apare alături de surorile ei şi de Kris, mama lor, careia ii datoreaza atat de multe.

 

Celine Dion a primit un mesaj-surpriză din partea celor trei băieţi ai săi.

Învață și tu una dintre aceste poezii despre mama!

 

Vedetele au sărbătorit Ziua Mamei. Iată cele mai frumoase fotografii şi mesaje!Vedetele au sărbătorit Ziua Mamei. Iată cele mai frumoase fotografii şi mesaje!

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter