Vedetele au trăit scene „ca-n filme”

Publicat pe

Vedetele au fost prezente in numar mare la deschiderea noului cinematograf din Mega Mall, cât şi lansarea primei săli dotate cu tehnologie 4DX, care îți oferă șansa nu doar de a vedea un film, ci chiar de a-l simţi pe pielea ta, fie că este în format 2D sau 3D.

 

Momentele importante ale serii au fost punctate cu efervescenţă şi umor de Cabral, MC-ul evenimentului, iar înainte de a intra în sălile de cinema, invitaţii s-au bucurat şi de un concert special susţinut de Smiley.

 

Andreea Ibacka, Tily Niculae, Maria Radu, Gianina Corondan, Alin Gălăţescu, Andreea şi Andrei Aradits, George Buhnici, Dan Cruceru sauTudor Giurgiu au urmărit cu sufletul la gură trailerele 4DX

 

Alături de personajele de pe ecran, invitaţii au trăit din plin scene „ca-n filme', datorită scaunelor speciale care se mișcă în toate direcțiile, urmând cât mai fidel acţiunea filmului, precum şi datorită celorlalte efecte: Lumină, Miros, Vânt şi Apă.

 

Primul film 4DX care rulează în România la Cinema City este „Mad Max – Drumul Furiei', fiind urmat foarte curând de alte filme la fel de senzoriale, cum ar fi „Jurassic World' și „Terminator Genisys'.

 

Vedetele au trăit scene „ca-n filme'Vedetele au trăit scene „ca-n filme'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter