Vedetele care au "stricat" nunţi

Publicat pe

„Dragi invitaţi (şi Brad Pitt), ne-am adunat azi aici (împreună cu Brad Pitt) să celebrăm căsătoria acestei femei şi a acestui bărbat în faţa lui Dumnezeu (şi a lui Brad Pitt)…” 

 

Cam aşa trebuie să fi sunat discursul pastorului care i-a cununat pe doi tineri din Georgia după ce Brad Pitt a ajuns din întâmplare în sala în care avea loc nunta celor doi. Actorul american era cazat în acelaşi hotel şi, din momentul în care a pus piciorul în încăpere, a declanşat o isterie generală în rândul domnişoarelor prezente la eveniment (but there’s no surprise here, right?) „Soţul meu mi-a spus că Brad Pitt e în sală şi că ar trebui să merg să fac o poză cu el. Iniţial am crezut că glumeşte. Brad ne-a felicitat şi a făcut o mulţime de fotografii cu noi. A fost foarte drăguţ, mi-a spus că arăt minunat în rochia mea de mireasă! Fetele au înnebunit când au aflat că Brad e acolo, el a devenit atracţia nunţii mele, nimănui nu i-a mai păsat de mine şi de soţul meu, dar nu ne-am supărat…”, a spus Abi Lingwood, mireasa.

 

OK, Abi, înţelegem că nu te-ai supărat….dar poate că ar trebui, de vreme ce toată lumea o să îşi aducă aminte veşnic de nunta ta drept „the Brad Pitt moment”.

 

Brad nu e, însă, singura vedetă care a luat parte – accidental – la o nuntă obişnuită. Vezi mai jos o listă cu alţi wedding crash-eri celebri!

 

Doi miri din Georgia l-au avut invitat pe John Travolta. Actorul se afla în Georgia pentru a-şi reînnoi permisul de pilot când s-a întâlnit cu viitorii miri într-un bar. Travolta a apărut a doua zi la eveniment şi a făcut fotografii cu toţi invitaţii.

 

Wes şi Victoria Hoffman, doi miri din Atlanta, au avut parte de o surpriză neaşteptată: Conan O’Brien. Starul american filma în Atlanta câteva episoade din talk show-ul său când unul dintre invitaţii celor doi miri l-a abordat pe Twitter şi l-a rugat să apară la nuntă.

 

Pat şi Kelly, doi miri din Irlanda, l-au avut invitat pe Bill Clinton. Preşedintele american s-a cazat la acelaşi hotel în care cei doi aveau petrecerea de nuntă. Clinton a sesizat nuntaşii şi a mers să îi felicite.

 

LeBron James a fost invitatul-surpriză la nunta lui Jamie şi Shaun. Campionul NBA avea întâlnire cu un reporter de la Sports Illustrated în acelaşi hotel în care se desfăşura nunta celor doi.

 

Frances şi John, doi tineri din Anglia, au fost surprinşi când la nunta lor a apărut însăşi Regina Angliei. Mirii au aflat că în sala închiriată de ei se desfăşura în paralel un alt eveniment – la care urma să ia parte şi regina, aşa că i-au scris şi au rugat-o să vină şi la nunta lor. Nu mică le-a fost uimirea când regina a venit să îi felicite, în ziua nunţii.

 

Jessie J a fost şi ea invitat-surpriză la nunta unor tineri din Anglia. Înainte să plece, le-a cântat tinerilor însurăţei câteva dintre piesele ei.

 

Katy Perry şi Robert Pattinson au luat parte la nunta unor miri din California. „Katy şi Rob au stat unul lângă altul şi au privit nunta. Mireasa a fost prima care i-a văzut. Katy avea glugă şi ochelari mari de soare, Rob era îmbrăcat casual. Nu au făcut poze cu invitaţii, doar au asistat la ceremonie.”, a declarat un invitat.

 

Gabriela B, Foto: Hepta

 

Vedetele care au "stricat" nunţiVedetele care au "stricat" nunţi

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter