Vedetele din America au sărbătorit Ziua Tatălui

Publicat pe

Pe 21 iunie, în cea de-a 3-a duminică a lunii iunie, în America este sărbătorită Ziua Tatălui, prilej pentru vedete să-şi petreacă timpul alături de cei dragi sau să împărtăşească pe reţelele de socializare fotografii speciale.

 

David Beckham i-a urat tatălui său Happy Fathers Day',postând o fotografie în care apare alături de acesta şi de câteva trofee câştigate de fotbalist în tinereţe. Mulţumesc pentru tot sprijinul acordat de-a lungul acestor ani…', a mai scris David, el însuşi tată a 4 copii.

 

Jessica Alba a petrecut această zi la New York alături de familia ei minunată, actriţa, Cash Warren, soţul ei, şi cele două fetiţe ale lor mergând în parc şi la cumpărături.

 

Cu o pereche de ochelari de soare albaştri, aşa a fost surprins actorul Anthony Hopkins, care a ales să sărbătorească în mijlocul familiei sale la un restaurant din Santa Monica.

 

Blake Lively i-a urat Happy Fathers Day' soţului ei, Ryan Reynolds', mărturisind că din ziua în care fetiţa lor s-a născut, a simţit că el este cel mai potrivit tătic. Actriţa a postat cu acest prilej şi o fotografie în care Ryan apare ţinându-şi fetiţa într-un port bebe.

 

Gwyneth Paltrow a postat două fotografii emoţionante: una în care Gwyneth mică se află în braţele tatălui ei, care, din păcate, a decedat şi alta cu Chris Martin, fotul ei soţ, şi fiica lor, Apple. Actriţa îi urzează Happy Fathers Day' tatălui ei, oriunde s-ar afla acesta, scriind că a fost cel mai bun dintre cei buni. De asemenea, Gwyneth scrie în dreptul fotografiei cu Chris Martin şi Apple că nimic nu se compară cu dragostea dintre un tată şi fiica lui.

 

Happy Fathers Day! Te iubim!', a scris top modelul Gisele Bundchen în dreptul unei fotografii in care soţul ei, Tom Brady, apare înconjurat de copiii ei.

 

Stella McCartney a postat in această zi o imagine cu tatăl ei, în tinereţe, fotografia fiind realizată de Linda McCartney, mama ei.

 

Reese Wiherspoon i-a urat şi ea Happy Fathers Day!', soţului ei, JT, postând o fotografie cu acesta ţinându-l în braţe pe fiul lor. Actriţa a scris că acesta este un tată extraordinar care îşi iubeşte nespus copiii.

 

Kate Hudson a postat o fotografie în care apare alături de tatăl său declarând că îi mulţumeşte şi că îl iubeşte până la lună şi înapoi.

 

Happy Fathers Day!' le-a urat şi Beyonce tuturor taţilor din lumea întreagă, artista publicând o fotografie cu ea mica în care împreună cu tatăl ei.

 

La multi ani, tată! Tu eşti eroul, profesorul şi lumina mea călăuzitoare!', a scris Iman, soţia lui David Bowie.

 

Eroul meu. Tatăl meu. La mulţi ani Chris Jackman şi tuturor taţilor din lume', a notat Hugh Jackman în dreptul unei fotografii în care apare împreună cu tatăl lui.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

Vedetele din America au sărbătorit Ziua TatăluiVedetele din America au sărbătorit Ziua Tatălui
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter