Vedetele înainte de celebritate. Uite ce meserii aveau!

Publicat pe

Unele dintre vedetele de astăzi nu s-au pregătit pentru meseria de actor urmând cursuri speciale de teatru sau, iar primele lor joburi nu aveau nimic de-a face cu lumea showbiz-ului.

 

Morgan Freeman, unul dintre cei mai îndrăgiţi actori a fost în tinereţe mecanic şi a lucrat la US Air Force. În 1969, pe când avea 32 de ani, s-a hotărât să-şi încerce norocul în actorie, obţinând mici roluri în televiziune.

 

Julia Roberts a visat la o carieră de ziarist şi s-a pregătit în acest sens la Universitatea din Atlanta. Fratele său, Eric, a fost cel care i-a deschis calea spre Hollywood, succesul său făcând-o şi pe ea să îşi dorească o carieră în Cetatea Filmului. Julia a devenit rapid frumuşica' adorată de o lume întreagă.

 

Superba Monica Bellucci putea deveni un avocat de succes, ea studiind timp de 2 ani Dreptul la Universitatea din Perugia. A abandonat însă cursurile pentru a semna un contract cu agenţia de modelling Elite din Milano.

 

Ajuns la New York cu gândul de a deveni actor, Bruce Willis s-a multumit la început cu meseria de barman. Şansa sa a fost un director de casting care l-a obervat şi i-a propus să apară într-un film în rolulul unui… barman.

 

Nemulţumit de rolurile secundare care i se ofereau pe bandă rulantă, Harrison Ford s-a retras o vreme din cinematografie, lucrând timp de 4 ani ca tâmplar. A revenit pe marile ecrane în 1973 o dată cu rolul din American Graffiti'.

 

Inegalabilul Dustin Hoffman a vândut ziare pe stradă înainte de a se angaja într-un magazine ca vânzător de jucării.

 

George Clooney, considerat până la căsătoria cu avocata britanică Amal Alamuddin cel mai râvnit burlac de la Hollywood, a lucrat în tinereţe ca vânzător de pantofi. A avut şansa să intre în Cetatea Filmului, la început cu roluri de televiziune, pentru ca astăzi să fie unul dintre cei mai apreciaţi actori.

 

Înainte de Jennifer Aniston, Angelina Jolie şi celebritate, Brad Pitt şi-a câştigat existenţa ca mascotă a restaurantului El Pollo Loco. Nu a fost singurul job ciudat al faimosului actor, acesta fiind o vreme şofer de limuzină pentru dansatoarele de striptease.

 

Channing Tatum, unul dintre cei mai sexy actori, a fost stripper în tinereţe, job care îi aducea venituri frumoase şi de care Channing nu s-a ruşinat niciodată. Pelicula „Magic Mike” în care are rolul principal a adus pe marile ecrane chiar povestea sa de viaţă din perioada în care dansa fără inhibiţii.

 

Timp de 3 ani, australianul Hugh Jackman a fost clown, participând la diverse petreceri pentru copii.

 

Frumoasa Eva Mendes, una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood, a lucrat la început în mall unde vindea hot-dogs, iar Matthew McConaughey, câştigătorul Premiului Oscar de anul acesta, a lucrat la o fermă de pui.

 

Foto: Hepta

 

Vedetele înainte de celebritate. Uite ce meserii aveau! Vedetele înainte de celebritate. Uite ce meserii aveau!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter