Vedetele noastre și iubiții lor mai tineri

Publicat pe

„Unde dragoste nu e, nimic nu e”, iar atunci când o găsești, nu mai contează altceva, nici măcar diferența de vârstă. Se pare că nici showbizul din România nu face excepție, nenumărate vedete alegând să trăiască povești de iubire alături de bărbați considerabil mai tineri.

 

Pentru o femeie trecută prin viață, perspectiva de a avea un iubit mai tânăr e extrem de atrăgătoare, se pare, conform statisticilor, nu mai puțin de 34% dintre femeile cu vârste cuprinse între 40 și 69 de ani având cel puțin o dată de-a lungul vieții o relație cu un bărbat cu zece ani mai tânăr. Mai în glumă, mai în serios, se spune că femeile își aleg bărbați mai tineri pentru că simt că-i pot modela. De obicei, bărbații mai tineri caută notorietatea, speră să li se recunoască aptitudinile de cuceritori sau pur și simplu sunt atrași de latura maternă a femeilor de lângă ei.

 

Indiferent care ar fi motivul, psihologii avertizează că acest gen de relații – în special cele în care diferența de vârstă e de zece ani sau mai mult – nu au șanse să reziste dacă între parteneri nu există o comunicare optimă. Și, într-adevăr, puține sunt cuplurile de acest gen care reușesc să rămână împreună, indiferent cât de mult ne-ar plăcea să contrazicem statisticile. Nenumărate au fost vedetele din showbiz pentru care diferența de vârstă nu a fost un criteriu – Luminița Anghel, Romanița Iovan, Rita Mureșan, Crina Matei, Ozana Barabancea, Anda Adam etc. –  însă, din păcate, nu toate au rezistat probei timpului.

 

 

 

 

 

 

Una dintre cele mai cunoscute povești de iubire a fost cea dintre Mihaela Rădulescu (47) și Dani Oțil (36). În 2009, când cei doi și-au făcut publică relația, nimeni nu le-a dat nicio șansă, diferența de vârstă dintre cei doi fiind de 11 ani. Cu toate acestea, Mihaela și Dani au rezistat împreună șase ani. Acum, vedeta este logodită cu Felix Baumgartner (47) și, din fericire, vârsta nu mai constituie o problemă…

 

 

 

 

 

La fel de neașteptată a fost căsătoria dintre Andreea Marin (42) și fizioterapeutul turc Tuncay Öztürk (31), după nici un an de relație. Faptul că pe cei doi îi despărțeau nu mai puțin de 11 ani nu a părut să constituie un impediment, la vremea aceea, pentru fericitul cuplu. Din păcate, mariajul lor nu a rezistat, Andreea punând capăt relației la finele anului trecut, după trei ani de căsnicie.

 

 

 

 

Una dintre relațiile care au rezistat este cea dintre Oana Roman (40) și Marius Elisei (29), pe care îi despart tot 11 ani, cei doi căsătorindu-se acum trei ani, după venirea pe lume a fetiței lor. De altfel, după despărțirea de Cornel Păsat (43), se pare că Oana a făcut o pasiune pentru tinerei, toți iubiții ei fiind mult mai tineri ca ea. În pofida diferenței de vârstă dintre ea și Marius, mariajul lor încă rezistă.

 

 

 

 

 

 

Un alt cuplu care pare destul de sudat este cel dintre Gabriela Cristea (42) și Tavi Clonda (36), aceștia căsătorindu-se acum doi ani, după divorțul vedetei de Marcel Toader (54). În cazul primei căsnicii, faptul că Marcel era mai mare cu 12 ani nu a fost o garanție pentru bunul mers al relației…

 

 

 

 

În 2007, Diana Munteanu (38) se căsătorea cu Claudiu Niculescu (40), însă mariajul lor, în urma căruia a rezultat un băiețel superb, a rezistat doar până în 2014. Și în acest caz vedeta și-a refăcut viața alături de un bărbat mult mai tânăr, iubitul ei, Bogdan Nemțeanu, având doar 26 de ani. După cât de fericiți par cei doi în fotografiile postate pe site-urile de socializare, putem concluziona că diferența de 14 ani dintre ei nu are nicio importanță.

 

 

Oana Pantazi; Foto: Viva!, Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter