Vedetele pasionate de modă au ajuns în viitor

Publicat pe

Band of Creators a ajuns in Futureland. Un viitor nu foarte indepartat, in care nu revolutia tehnologica este importanta, ci creativitatea, talentul sau viziunea. Unsprezece designeri si-au prezentat colectiile de toamna – iarna in decorul de Futureland creat in Galeriile World Trade Center, care au devenit neincapatoare pentru invitatii iubitori de moda romaneasca.

 

Iulia Vantur, Jojo, Geanina Ilies, Olivia Paunescu, Veronica Pascu, , Adina Halas, Sonia Argint – Ionescu, Carmen Negoita, Tili Niculae s-au numarat printre vedetele pasionate de moda care au ajuns in Futureland.

 

Colectia Ioanei Ciolacu, una dintre cele mai apreciate din fashion show, a avut printre elementele cheie imprimeurile cu animale si franjurile. Prezentata in februarie in cadrul Berlin Fashion Week, colectia Ioanei este acum disponibila pe www.bandofcreators.com.

 

Colecția de toamnă/ iarnă semnata Venera Arapu aduce o abordare nouă a trendurior din anii ‘60. Fustele mini cu jachete asortate, fustele creion purtate cu delicate bluze tricotate cu mânecă scurtă și rochiile drepte, cu guler înalt, pășesc în noul sezon. Și nu oricum, ci cu foarte mult umor. Statement-ul designer-ului? „If the music is too loud, youre too old'.

 

Sambata si duminica, aceste colectii vor ajunge in pop-up shop-ul de la Artmark. Acolo li se vor alatura alti 15 designeri de haine si accesorii, dar si stilisti care vor oferi consultanta vestimentara persoanelor interesate.

 

Vedetele pasionate de modă au ajuns în viitorVedetele pasionate de modă au ajuns în viitor
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter