Vedetele s-au întâlnit cu Cei 6 Supereroi

Publicat pe

Adina Galupa, Călin Goia, Serban Copot, Kinga Varga, Wilmark, Irina Margareta Nistor, Sonia Argint Ionescu, Alice Năstase Buciuta, Camelia Căpitanu, Andreea Verde, Vicki Nicola, Dorin Chiotea, Vladimir Drăghia, Alina Gherghe, Ana şi Virgil Stănescu, 1-Q Sapro au participat la evenimentul de lansare a filmului „CEI 6 SUPEREROI'.

 

Vedetele şi copiii lor au făcut cunoştinţă cu Baymax, îndrăgitul robot în formă de bezea pufoasă, urmărind în avanpremieră filmul la vizionarea specială care a avut loc la sala T IMAX de la Cinema City din Bucureşti.

 

Pelicula de animaţie a fost recent nominalizată la categoria Cel mai bun film de animaţie atât la Premiile Oscar 2015 de către Academia Americană de Film, cât şi la Globurile de Aur 2015 de către Asociaţia de Presă Străină de la Hollywood. Publicul Walt Disney Animation Studios este obişnuit cu producţiile pline de umor şi suflet ale studiourilor, însă de această dată filmul „CEI 6 SUPEREROI' – inspirat din benzile desenate omonime de la Marvel – este o comedie de aventuri cu multă acţiune.

 

Filmul „Big Hero 6 / Cei 6 supereroi' este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 23 ianuarie 2015, fiind proiectat atât în format 2D, varianta subtitrată şi dublată, cât şi în format 3D şi IMAX 3D, varianta dublată. Filmul va fi disponibil în avanpremieră în reţeaua de cinematografe şi în weekendul 17-18 ianuarie 2015.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dazDIYIIRQg[/youtube]

 

Vedetele s-au întâlnit cu Cei 6 SupereroiVedetele s-au întâlnit cu Cei 6 Supereroi

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter