Vedetele şi-au serbat ziua de naştere… pe Instagram

Publicat pe

Evenimente atât de importante precum zilele de naştere nu aveau cum să nu ajungă pe paginile de Instagram ale vedetelor.

 

Jessica Alba, Kim Kardashian, Rihanna sau Heidi Klum le-au împărtăşit fanilor momente de la petrecerile lor sau ale copiilor, de la care nu putea să lipsească, desigur, tortul.

 

Kim Kardashian şi Kanye West şi-au sărbătorit de curând fetiţa, micuţa North împlinind 1 an. Aceasta a avut parte de o petrecere frumoasă denumită Kidchella şi inspirată de Festivalul de la Coachella şi de un tort colorat. Prima aniversare a fetiţei noastre', sunt cuvintele care însoţesc fotografia postată de Kim. Micuţa a purtat o rochie nude cu franjuri, accesorizată cu o pereche de sandale romane şi o coroniţă cu flori.

 

Jessica Alba a fost copleşită de flori la ziua sa de naştere, în timp ce pentru aniversarea fiicei sale mai mari, Honor, care a împlinit 6 ani, actriţa a organizat o ieşire la Disney. Fetiţa a fost înconjurata de prietenele sale, care au purtat bentiţe cu Minnie.

 

Heidi Klum şi-a postat pe contul de Instagram o fotografie de la ziua sa de naştere pe care a petrecut-o in compania prietenilor săi. De la un asemenea moment special nu au lipsit tortul si şampania.

 

Vedetele şi-au serbat ziua de naştere… pe Instagram Vedetele şi-au serbat ziua de naştere… pe Instagram
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter