Vedetele ştiu cum se poate preveni cancerul de piele

Publicat pe

Diana Dumitrescu, Dana Săvuică, Vladimir Drăghia au aflat care sunt riscurile expunerii la soare și cum putem preveni cancerul de piele, devenind #skinchecker, prin participarea la evenimentul La Roche-Posay.

 

De 10 ani implicat în prevenția cancerului de piele, La Roche Posay a lansat campania socială SkinChecker cu misiunea: prevenția cancerului de piele.

 

Cei prezenţi au aflat că 70% din cazurile de melanom sunt cauzate de expunerea excesivă la soare, de aceea protecţia solară este esenţială atât pentru tine, cât și pentru cei dragi.

 

Melanomul, cel mai grav cancer de piele, reprezintă al 9-lea cel mai răspândit tip de cancer din Europa, însă, depistate la timp, 90% dintre cancerele de piele pot fi vindecate.

 

Şi tu te poţi alătura campaniei, intrând pe www.laroche-posay.ro/skinchecker. Tot ceea ce trebuie să faci este să descarci metoda de diagnosticare ABCDE şi să o trimiţi unui prieten.

 

Vedetele ştiu cum se poate preveni cancerul de pieleVedetele ştiu cum se poate preveni cancerul de piele

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter