Verdict dramatic pentru Andreea Bălan, după ce a făcut stop cardio-respirator. Cariera ei va fi afectată

Publicat pe

Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. Starea ei este acum stabilă, dar medicul a spus că ar putea rămâne cu câteva sechele după incidentul neplăcut prin care a trecut. Cariera ei va avea de suferit! 

Acum, starea ei de sănătate s-a ameliorat și este stabilă. De asemenea, Andreea este supravegheată de o echipă medicală, fiind în continuare la secția de Terapie Intensivă.

'Incidentul care s-a petrecut în timpul operației cezariene este unul foarte rar, care nu poate fi prevăzut prin investigațiile anterioare, undeva 1 la câteva zeci de mii de cazuri', a spus medicul de la spitalul privat.

Medicul a mai dezvăluit cu ce sechele va rămâne artista după stopul cardio respirator. În primul rând, Andreea Bălan nu va mai avea voie să facă efort, inima fiindu-i afectată. Mai precis este posibil sa-i fie interzise dansurile si efortul depus.

De asemenea sportul și anumite exercițîi îi vor fi limitate, scrie huff.ro.

Stopul cardiac reprezintă oprirea bruscă a activității mecanice a inimii ce duce la oprirea circulației sângelui, sânge care nu mai iriga organele vitale privandu-le de oxigen, și astfel, stopul cardiac netratat poate duce la deces. Stopul cardiac este o problema de activitate electrică a inimii în timp ce atacul de cord (infarctul miocardic) este o problema de circulație a sângelui la nivelul arterelor coronare care iriga cordul, deci să nu confundăm cele două entități.

Stopul respirator reprezintă oprirea schimburilor gazoase la nivel pulmonar mai mult de 5 minute ce determina leziuni ireversibile la nivel cerebral și este urmat de stop cardiac imediat dacă funcția respiratorie nu se reia rapid.

Cum se simte Andreea Bălan, la 24 de ore după ce a suferit un stop cardio-respirator

Una dintre cele mai fericite zile ale vieții ei, când a devenit mamă pentru a doua oară, s-a transformat într-o adevărată cumpănă pentru Andreea Bălan. Starea de sănătate a artistei s-a agravat brusc în timpul operației de cezariană, Andreei suferind un stop cardio-respirator, care i-a pus serios viața în pericol.

Din fericire, intervenția medicilor și șansa au făcut ca starea de sănătate a Andreei Bălan să se îmbunătățească, acum, la 24 de ore după această complicație medicală extrem de gravă. Potrivit apropiaților familiei, Andreea este acum conștientă, a putut schimba câteva vorba cu soțul ei, iar organele ei funcționează în parametri normali, pentru o astfel de situație. Mai mult, a putut să-și miște puțin mâinile și picioarele, însă este în permanență ținută sub observație medicală, starea ei fiind, în continuare, sub semnul întrebării, în pofida progreselor făcute. Mai mult, în funcție de cum vor evolua lucrurile, este posibil ca Andreea să fie mutată la un alt spital, însă aceste decizii se vor lua strict în funcție de rezultatele analizelor.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter