Veste proastă pentru lumea manelelor! Tzancă Uraganu are coronavirus. Care este acum starea lui de sănătate

Publicat pe

Unul dintre cei mai cunoscuți maneliști, Tzancă Uraganu, a fost depistat cu coronavirus și acum se află în carantină.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Veste proastă pentru iubitorii de manele! Tzancă Uraganu, unul dintre cei mai apreciați artiști de gen ai momentului a fost depistat cu noul coronavirus, iar vestea i-a șocat atât pe colegii săi de breaslă, cât și pe fanii cântărețului.

În timp ce Florin Salam trece prin momente grele, fratele său fiind internat în spital în urma infectării cu coronavirus, iată că și Tzancă Uraganu a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și în acest moment se află în carantină la domiciliu.

Citește și: Secretele Taniei Budi la 52 de ani! La ce trucuri de înfrumusețare apelează și ce mănâncă pentru a se menține în formă: „Mă plac mai mult acum decât în urmă cu 30 de ani”/ EXCLUSIV

Veste proastă pentru lumea manelelor! Tzancă Uraganu are coronavirus. Care este acum starea lui de sănătateVeste proastă pentru lumea manelelor! Tzancă Uraganu are coronavirus. Care este acum starea lui de sănătate

„Familia este bine”

Manelistul, care își ține fanii la curent pe pagina sa de socializare, a postat recent o fotografie din carantină, conform protocolului fiind obligat să rămână izolat timp de 14 zile. Se pare că ce-a fost mai rău a trecut deja, deoarece Tzancă Uraganu mai are de așteptat doar 4 zile, iar vestea bună este că familia sa nu s-a contaminat.

„Familia este bine, doar eu am stat izolat de zece zile. Nu mai am mult de stat în carantină. Sunt bine!', a declarat Tzancă Uraganu pentru spynews.ro.

Citește și: De ce nu a făcut Marcel Pavel cununia religioasă, în 28 de ani de căsnicie: „Încă nutresc sentimentul că o să facem cândva şi acest pas în fața lui Dumnezeu”/ EXCLUSIV

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter