Veste șoc în showbiz. Jo și Juno s-au despărțit, după doi ani. Gesturile celor doi i-au dat de gol

Publicat pe

După doi ani în care au fost unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc, Jo, Ioana, și Juno iubitul ei, au decis să meargă pe drumuri separate. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Juno, un celebru rapper de la noi și Ioana, cunoscută de la X Factor, au decis să se despartă, asta deși cei doi păreau mai îndrăgostiți ca întotdeauna. 

Cuplul nu a confirmat în mod oficial despărțirea, dar cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele sociale, iar fotografiile cu ei doi împreună au dispărut de tot. 

Deși ambii încearcă să pară fericiți, și Jo și Juno suferă unul după altul. Ca orice altă femeie, după despărțire, Jo a decis să își facă o schhimbare de look.  A renunțat la părul blond, pentru care era celebră și a optat pentru albasru. 

La o fotografie, Jo a postat: „O nouă eu. Aceleași vise. Început proaspăt'. 

Și Juno postează mesaje cu subînțeles, însă nicunul dintre ei nu a făcut vreo declarație oficială despre despărțire. 

Alex Stanciu, Juno, cum e cunoscut în lumea cântăreților, este tânărul în brațele căruia Jo își găsise fericirea după 'despărțirea' de Randi.

În urmă cu puțin timp, cei doi erau extrem de fericiți și păreau că au în față un viitor luminos.

Veste șoc în showbiz. Jo și Juno s-au despărțit, după doi ani. Gesturile celor doi i-au dat de golVeste șoc în showbiz. Jo și Juno s-au despărțit, după doi ani. Gesturile celor doi i-au dat de gol

Am momente de gelozie, eu zic că nu sunt absurd, dar am momentele mele. Nu sunt neapărat geloasă, dar sunt posesivă. Uneori eu pot să fiu geloasă atât pe mama lui, cât și pe sora lui. Este doar al meu și punct'.

 'El trage de mine să port tocuri și rochițe scurte. Dar la un moment dat o să înceteze, că știe că nu are șanse de izbândă', ne-a declarat Jo.

'În tot ce facem există o balanță și un echilibru și asta ne face să avem o relație fericită. Încercăm să învățăm din greșeli și să schimbăm câte ceva la noi', a adăugat artista.

Pe numele său complet Ioana Bianca Anuța, Jo s-a născut la 29 august 1994, în Slatina, orașul în care a absolvit Colegiul Național „Radu Greceanu', profil bilingv. La vârsta de 13 ani a început să studieze teorie muzicală și canto cu Crina Mardare, iar din 2013 studiază actoria, secția teatru, la Universitatea Hyperion din București.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter