Vezi cum se pregătesc artiștii pentru Media Music Awards 2017

Publicat pe

Mai sunt câteva ore până la începerea Galei Media Music Awards 2017, iar noi am fost curioși să aflăm cum se vor îmbrăca artiștii care vor urca pe scenă în această seară.  

 

AMI: „Ținuta pentru anul acesta de la Media Music Awards este una Fusion și este custom made, inclusiv încălțămintea. Am ales negrul, iar ca un touch personal am optat pentru o centură de inspirație asiatică.”

ADDA: „Daria Georgescu este stilista mea și m-a ajutat cu ținuta din această seară. Împreună am descis că salopeta de la Alexandru Simedru estea cea mai bună variantă. Silueta mea s-a schimbat mult în ultimul timp, am slăbit mult și cred că salopeta pe care o port scoate în evidența acest lucru.”

Citește și:

Ce artişti vor cânta pe scena de la Media Music Awards de anul acesta

Media Music Awards are loc la București în 3 octombrie 2017

Irina Rimes: „Pentru mine stilul completează muzica pe care o cânt, iar împreună cu Olivia Stoica, stilista mea, vom opta și de această dată pentru o rochie în zona Dolls kill, destul de îndrăzneață, din latex negru cu alb, pe care am cumpărat-o din UK.”

Lora: „Apreciez foarte mult designerii români și de aceea am ales o ținută semnata de Norina St cu care am colaborat foarte bine.”

Alina Eremia: „Media Music Awardsul din seara aceasta este unul special pentru mine. Am pregătit mai multe ținute, toate de la designeri români. Pentru ținuta de scenă am optat pentru un material holografic, care va crea un efect spectaculos pe scena. Tot conceptul de Show din acest an are legătură cu albumul pe care îl voi lansa in luna Noiembrie!”

Liviu Teodorescu: „Optez pentru ținute Young și fresh care să îmi completeze personalitatea, nonculoarea de baza este ALB!” 

Gala va avea loc în centrul comercial ParkLake, situat în strada Liviu Rebreanu nr. 4, zona ParkLake Garden, intarea dinspre parcul Titan, începând cu ora 17.30.  Premiile pentru artisti vor fi acordate pe baza numărului de difuzări la radio şi TV şi al vizualizărilor pe YouTube.

Citește și:

Media Music Awards e cea mai faimoasă gală muzicală din Romania pe Facebook

Media Music Awards 2017 se transformă într-un mare eveniment monden

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter