Vica Blochina și fostul soț al Corinei Bud au petrecut până dimineața, într-un club din Capitală. A publicat prima imagine cu ei

Publicat pe

Vica Blochina și fostul soț al Corinei Bud s-au distrat în acest weekend, într-un club din Capitală. Vedeta s-a pozat alături de Nelu Bud și o altă prietenă, iar apoi a postat imaginea pe contul de socilizare.

Vica Blochina și fostul soț al Corinei Bud au petrecut până dimineața, într-un club din Capitală. A publicat prima imagine cu eiVica Blochina și fostul soț al Corinei Bud au petrecut până dimineața, într-un club din Capitală. A publicat prima imagine cu ei

Cei doi au fost invitaţi la ziua unei prietene comune într-un cunoscut club din Capitală, au dansat și s-au fotografiat împreună, potrivit Spynews.

Nu se știe încă, dacă există între ei mai mult decât o prietenie, cert este că Vica și Nelu Bud se înțeleg foarte bine. Rămâne de văzut dacă se va infiripa o idilă între aceștia.

Vica Blochina și Victor Pițurcă au împreună un băiețel

Vica Blochina a dezvăluit că ea și Victor Pițurcă s-au iubit, însă relația lor nu a ajuns în fața altarului deoarece el nu a divorțat de soție, căci, pe vremea relației lor, el era căsătorit. Ea a povestit că i-a fost amantă timp de 16 ani.

Din rodul iubirii lor s-a născut un băiat, Edan. Au fost în scandal ani de zile, dar acum apele s-au liniștit de dragul băiețelului.

Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat m-aș fi măritat cu el. Victor a fost barbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vietii mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. 

Nu știu dacă soția sa știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni', a spus Vica în emisiunea lui Cătălin Măruță.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter