Victor Slav și Alex Bodi au stat față în față. Fostul și actualul Biancăi Drăgușanu s-au întâlnit la ziua Sofiei

Publicat pe

Victor Slav și Alex Bodi au stat față în față zilele acestea. Cei doi bărbați din viața Biancăi Drăgușanu au aparticipat la ziua Sofiei Natalia, micuța fetiță care încă îi unește pe prezentatorul TV și blondina focoasă. 

Bianca Drăgușanu a organizat ieri o petrecere de zile mari pentru Sofia. Micuța a împlinit 3 ani și a avut partea de o aniversare pe cinste. Baloane, tort, dulciuri, toate pentru ea! Alături de ea au fost și prietenele ei, câteva fetițe, tatăl ei vitreg, Alex Bodi, fosta soție a acestuia, Raluca, dar și tatăl ei, Victor Slav.

Au petrecut împreună și au lăsat deoparte discuțiile din trecut, toate acestea pentru Sofia. Se pare că între fostul și actualul Biancăi Drăgușanu nu există scandaluri, cei doi se înțeleg chiar bine.

Conform Spynews, cei doi au jucat fotbal împreună zilele trecute. Slav și Bodi au fost în tabere adverse, nicicum prieteni sau colegi de echipă. Pe teren nu a existat o prea mare amiciție între cei doi. Victor Slav părea extrem de preocupat de meciul în sine și, de foarte multe ori, dădea indicații colegilor de echipă, pentru a-i conduce pe drumul spre victorie.

Victor Slav și Alex Bodi au stat față în față. Fostul și actualul Biancăi Drăgușanu s-au întâlnit la ziua SofieiVictor Slav și Alex Bodi au stat față în față. Fostul și actualul Biancăi Drăgușanu s-au întâlnit la ziua Sofiei

Cum se înțelege Bianca Drăgușanu cu fosta soție a lui Alex Bodi. Raluca nu lipsește din nicio vacanță

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit de câteva săptămâni su Alex Bodi. Trăiesc o poveste de iubire alături de fiicele lor, două ale lui și Sofia, fiica ei cu Victor Slav. Bărbatul a mai fost căsătorit, iar fosta soție chiar merge în vacanțe alături de ei.

În urmă cu fix 3 ani, pe 26 septembrie, Bianca Drăgușanu aducea pe lume o fetiță, micuța ei și a lui Victor Slav. Iată că Sofia Natalia Slav este sărbătorita zilei. Împreună cu mama ei, tatăl vitreg și surorile vitrege a mers la Vorbește lumea, acolo unde i-a fost organizată o petrecere pe cinste. Nu a lipsit nici bunica, mama Biancăi Drăgușanu!

Foto: Facebook, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter