Victoria Beckham şi-a scos copiii la restaurant în weekend

Publicat pe

A fost forfotă mare ieri pe străzile din Los Angeles, paprazzi având ocazia să o surprindă pe Victoria Beckham alături de copiii săi, plimbându-se relaxaţi prin oraş în timp ce se îndreptau spre restaurantul The Golden State pentru a lua prânzul.

 

Iniţial, Victoria a fost văzută doar în compania lui Romeo şi Cruz şi a lui Harper, mezina familiei. Brooklyn, fiul cel mare al designerului s-a alăturat şi el fraţilor săi, cu toţi îndreptându-se spre restaurantul unde aveau rezevare făcută.

 

David Beckham a fost marele absent, însă copiii s-au bucurat să fie împreună cu mama lor, extrem de ocupată de când a devenit un designer apreciat.

 

Pentru această ieşire, Victoria a adoptat un look casual, all black, alcătuit dintr-o pereche de pantaloni şi un top. Ochelarii de soare şi pantofii cu toc, două dintre accesoriile sale favorite, nu au lipsit nici de data aceasta din ţinuta ei.

 

Îmbrăcată cu o rochiţă lejeră şi cu părul strâns în două codiţe, micuţă Harper a fost din nou în centrul atenţiei.

 

Foto: Hepta

 

Victoria Beckham şi-a scos copiii la restaurant în weekendVictoria Beckham şi-a scos copiii la restaurant în weekend

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter