Viorica Dancilă ar fi apărut cu un ceas de 20.000 de euro. Ce spune politicianul despre bijuteria purtată recent

Publicat pe

Viorica Dancilă a atras atenția recent cu o bijuterie pe care a ales să o poarte la o dezbatere politică. Au apărut informații cum că ceasul ar valora 20.000 de euro, mai exact 84.000 de lei. Politicianul a făcut primele declarații despre zvonurile apărute. 

La fiecare apariție, Viorica Dancilă a atras atenția. Criticii de modă au afirmat în repetate rânduri că aparițiile sale, din punct de vedere vestimentar, sunt impecabile. Recent, Adina Buzatu afirma că la alegerile din 10 noiembrie a avut o ținută perfectă: ‘Viorica Dăncilă are acest stil de ceva timp, cu deux-piece-uri care îi vin foarte bine, culoarea i se potrivește și, de data asta, e un model ok. Problema e că acei nasturi și broșa nu merg de nicio culoare împreună. Mai mult decât atât, și nasturii în sine nu ar fi fost neapărat potriviți ziua, duminică, la vot. Dar dacă erau doar nasturii singuri, fără broșă, nu ar fi fost nicio problemă E mult prea încărcată broșa, nu se potrivește cu setul de nasturi. Altfel, culoarea îi vine foarte bine și faptul că poartă deux-piece-uri e o alegere bună, de obicei sunt chiar și bine croite. De data aceasta nu văd întregul deux-piece ca să mă pot pronunța, dar de obicei sunt bine croite.’

Politicianul a atras acum atenția cu ceasul pe care l-a purtat la o conferință de presă. Au apărut zvonuri că Viorica Dăncilă nu a trecut în declarația de avere un ceas în valoare de peste 80.000 de lei.

Viorica Dancilă a reacționat în fața camerelor de vedere despre acest subiect.

'Este un ceas primit de la soțul meu, care nu valorează mai mult de 5000 de euro, ca să îl trec în declarația de avere. Soțul meu nu ar fi alocat 20.000 de euro. Ceea ce am văzut eu că a dat un domn, era un alt ceas. O să aduc acest ceas să vi-l prezint', a declarat Viorica Dăncilă.

Viorica Dancilă ar fi apărut cu un ceas de 20.000 de euro. Ce spune politicianul despre bijuteria purtată recentViorica Dancilă ar fi apărut cu un ceas de 20.000 de euro. Ce spune politicianul despre bijuteria purtată recent

Motivul pentru care Viorica Dăncilă nu a făcut niciodată un copil. Pe Victor, unicul său fiu, l-a înfiat când avea 26 de ani

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, a mărturisit recent care este motivul pentru care nu a făcut niciodată un copil. Când avea 26 de ani, Dăncilă a înfiat un băieţel, pe Victor, chiar dacă soţul şi părinţii ei nu au fost de acord, la vremea aceea, cu decizia ei. L-a iubit pe copil ca și când ar fi fost al ei și s-a temut că dacă va veni un alt suflet în familia lor ar putea să facă diferențe între copilul adoptat și cel biologic, așa că a renunțat la gândul de a-și mări familia.

Foto: Hepta, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter