Viorica Vodă, după ce a spus că a fost hărțuită sexual, la Premiile Gopo: „Am fost întâmpinată cu sarcasm, ironii, ipocrizie”

Publicat pe

Viorica Vodă a făcut noi declarații șocante, după ce a spus că a fost hărțuită sexual, la Premiile Gopo. Îndrăgita actriță a susținut că s-a „lovit' de mult sarcasm, ironii și ipocrizie. Ba chiar un coleg de breaslă, care a trecut pe lângă ea, i-ar fi șoptit un mesaj halucinant, după ce a coborât de pe scenă. Iată ce spune vedeta în cel mai nou interviu acordat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Viorica Vodă a făcut noi declarații după ce a spus că a fost hărțuită sexual, la Premiile Gopo. Mărturiile spuse de actrița din filmul „Filantropica', în care a vorbit deschis despre fenomenul hărțuirii sexuale din breasla actorilor de film și teatru, au stârnit un val de reacții. În timp ce publicul din social media a susținut-o, vedeta declară că nu are așteptări de la colegii de breaslă.

Viorica Vodă, după ce a spus că a fost hărțuită sexual, la Premiile Gopo: „Am fost întâmpinată cu sarcasm, ironii, ipocrizie'Viorica Vodă, după ce a spus că a fost hărțuită sexual, la Premiile Gopo: „Am fost întâmpinată cu sarcasm, ironii, ipocrizie'

Marți, 3 mai, chiar de ziua ei de naștere, Viorica Vodă a dat dovadă de mult curaj și a vorbit deschis despre fenomenul hărțuirii sexuale din breasla actorilor de film și teatru, fiind și ea victimă. Discursul artistei în vârstă de 45 de ani a stârnit un val de reacții. Totodată, declarații ei au mobilizat opinia publică, dar a și împărțit breasla actorilor în diferite tabere.

Citește și: Cum a reacționat Oana Pellea după declarațiile de hărțuire sexuală de la Premiile Gopo:„Doamna Viorica Vodă trebuie să dea nume'

Citește și: Emilia Popescu, mesaj pentru Viorica Vodă, după declarațiile despre hărțuirea sexuală:„Nu este de râs și nici de judecat, lumea e ipocrită'

Citește și: Cum arată Alice Peneacă, fosta soție a lui Bobby Păunescu, la 4 ani de la divorț.Este total schimbată!

Citește și: Kate Middleton a transmis un mesaj important pentru mamele din întreaga lume:„Nimeni nu este imun la anxietate și depresie în această perioadă'

Viorica Vodă, după ce a spus că a fost hărțuită sexual, la Premiile Gopo

Într-un interviu recent, Viorica Vodă a spus ce s-a întâmplat după discursul ei de la Gala Premiilor Gopo, dar și ce a făcut-o să rupă tăcerea. Artista a susținut că a fost întâmpinată cu sarcasm, ironii și ipocrizie. De asemenea, conform spuselor ei, un coleg de breaslă i-ar fi adresat un mesaj șocant.

„N-am avut așteptări de la breaslă, totuși mi-a fost greu în seara aia. Am fost întâmpinată cu sarcasm, cu ironii, cu ipocrizie. Un coleg a trecut pe lângă mine și mi-a șoptit „Da, măi, și cine te-a mai violat?'.

Lumea teatrului și a cinematografiei cunoaște fenomenul semnalat de mine, dar multora li se pare normal. Am fost trimisă să mă fac bibliotecară sau să pun murături, dacă nu îmi place', a susținut Viorica Vodă, într-un interviu pentru Europa Liberă.

„Hărțuitorul are metode subversive'

În continuare, Viorica Vodă a explicat, pe larg, cum ar acționa hărțuitorii sexuali. Aceasta a preferat să nu dea nume, momentan, pentru a evita unele eventuale procese de calomnie.

„Să nu credeți că e ceva foarte direct, de genul „păpușă, ce ai face tu pentru a obține asta?' Hărțuitorul are metode subversive, întinde capcane, manipulează, constrânge, fiindcă e de fapt o relație de putere. De exemplu, îți dă întâlnire în privat cu un pretext profesional, îți dă un scenariu să îl citești, dar pe verso este un număr de telefon. Urmează o serie de semne, mesaje care să te facă să înțelegi că nu se poate fără', a continuat ea.

Motivul pentru care artista a rupt tăcerea, după mulți ani

Conform spuselor ei, după ce a susținut discursul, Viorica Vodă a plecat imediat acasă și a plâns în hohote. Și-a dat seama că, în sfârșit, reușișe, după mulți ani, să se descarce și să dezvăluie adevărul în fața tuturor, să vorbească despre umilințele nejustificate trăite. Însă, motivele care au făcut-o să vorbească erau mai presus de orice. Imediat după ce și-a revenit, aceasta s-a întors la recepția de la finalul evenimentului.

„La 45 de ani mă uit înapoi și mă gândesc că familia, copiii, liniștea casei sunt valorile pentru care merită să dai totul. Și să rămâi integru. Când am vorbit despre experiența mea traumatică pe scena Galei Gopo, scopul nu a fost să dau cu parul, ci să semnalez fenomenul.

Nu știu cât a înțeles fiica mea, studentă la arhitectură, dar și ea se miră uneori cât de ușor se lasă fetele atrase în compromis pentru un examen, pentru o notă. N-aș vrea să îi facă și ei viața un calvar vreun profesor, sau mai târziu vreun șef. De asta am vorbit', a mai mărturisit actrița.

„Nu am așteptări de la breaslă'

Deși, după spusele ei, colegii de breaslă au întâmpinat-o cu reacții ironice, Viorica Vodă s-a bucurat să vadă reacțiile pozitive din mediul online, care i-au „dat curaj, m-au convins că nu sunt singură și că onestitatea mea n-a fost degeaba'. Artista a spus că va depăși această perioadă, dar e precizat că nu are așteptări de la breaslă.

„Voi depăși perioada asta, dar nu am așteptări de la breaslă', a conchis vedeta.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter