Viviana Sposub a fost cerută în căsătorie de George Burcea, în văzul tuturor. Ce a răspuns: „Tu știi...”

Publicat pe

Viviana Sposub a fost cerută în căsătorie de George Burcea, în văzul tuturor. Actorul i-a adresat vedetei mult așteptata întrebare pe rețelele de socializare. Concurenta de la „Bravo, ai stil!' nu s-a ascuns după deget și i-a oferit partenerului său un răspuns chiar în fața fanilor ei. Iată ce i-a spus tânăra iubitului său, dar și ce planuri mărețe de viitor are!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub a fost cerută în căsătorie de George Burcea, în văzul tuturor, pe pagina ei de Instagram. Așadar, și internauții au putut să-i afle răspunsul concurentei de la „Bravo, ai stil!'. Deși poate mulți se așteptau la un mare „DA', vedeta i-a cerut actorului să reconsidere întrebarea dacă vrea să primească un răspuns, pentru că nu vrea să fie cerută de soție pe Internet.

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cuplul lor este admirat de mii de oameni, iar internauții le urmăresc activitățile zilnice, pentru a mai afla ceva din relația lor. Recent, cei doi au fost protagoniștii unui moment inedit. Actorul a cerut-o de soție pe rețelele de socializare, iar ea a dat răspunsul în văzul tuturor.

Citește și: Cum se înțeleg, în culise, Rux și Viviana Sposub de la Bravo, ai stil!:„Dacă avem ceva de comunicat…'/ EXCLUSIV

Citește și: Un nou scandal între Andreea Bălan și George Burcea.De la ce a pornit totul și ce legătură are Viviana Sposub

Citește și: Anamaria Prodan a pupat pe gură un bărbat influent din sport.La petrecerea din Dubai era și soția lui

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Mihaela Runceanu înainte de a fi ucisă, acum 32 de ani:„A avut un presentiment'

Viviana Sposub a fost cerută în căsătorie de George Burcea, în văzul tuturor

Recent, Viviana Sposub a acceptat să le răspundă admiratorilor la cele mai mari curiozități. Concurenta de la „Bravo, ai stil!' a organizat o sesiune specială de Întrebări și Răspunsuri pe contul ei de Instagram, prilej prin care fanii au aflat detalii noi despre ea. La un moment dat, cineva a întrebat-o dacă vrea să-i fie soție. Internauții și-au dat seama imediat că George Burcea a fost autorul întrebării, mai ales că ea l-a etichetat.

Replica Vivianei Sposub nu a întârziat să apară. Vedeta i-a spus lui George Burcea că el știe prea bine răspunsul, însă nu-i va răspunde în contextul ăsta, pentru că nu vrea să fie cerută pe Internet, ci în viața reală. Ea l-a îndemnat pe iubitul ei să reconsidere momentul și i-a promis că va primi un răspuns.

„Tu știi prea bine răspunsul, dar n-o să-ți răspund în contextul ăsta, pentru că nu așa vreau să fiu cerută, așa că te rog să reconsideri tot momentul, întrebarea, tot. Da? Și vei primi cu siguranță un răspuns', a răspuns Viviana Sposub la InstaStory.

Viviana Sposub vrea să devină mamă

Printre alte curiozități, Viviana Sposub a fost întrebată dacă își dorește un copil. Iubita lui George Burcea a oferit un răspuns afirmativ, însă a precizat că nu vrea să devină mamă acum, ci în viitor.

„Apropo de copiii… O altă întrebare pe care o primesc de foarte multe ori, da, am spus că îmi doresc și sper să se întâmple. Nu deocamdată, nu e momentul, dar abia aștept să fiu mamă', a transmis Viviana Sposub pe rețeaua socială.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter