Viviana Sposub participă la Ferma: „Întotdeauna mi-am închipuit că, până la vârsta asta, voi fi deja mamă”

Publicat pe

Viviana Sposub va participa la noul sezon din showul Ferma. În curând, începe noul sezon „Ferma, la PRO TV. 16 concurenți au acceptat una dintre cele mai dificile experiențe prin care o persoană poate trece. Viviana Sposub va concura în acest sezon alături de Anna Lesko, Alina Pușcău și Octavian Ciovică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Luptătorul Andrei Stoica participă la Ferma. Cu ce gânduri intră Mister KO în competiția dură de la Pro TV: „Nu există pentru mine să renunț!”

Viviana Sposub este prezentatoare TV, vlogger şi cochetează cu muzica. Viviana Sposub a absolvit Intact Media Academy şi Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative. 

Viviana Sposub este pasionată de muzică, a făcut pian şi canto vreme de 12 ani şi a absolvit Liceul de Artă „Ştefan Luchian din Botoşani ca şef de promoţie. În liceu a cântat într-un grup muzical intitulat Cheia Sol.

Viviana este vloggeriță

Nu postezi foarte mult pe rețelele sociale în feed, iar pe story pui majoritatea materialelor după ce s-a întâmplat. Ce te-a făcut să iei această decizie?

Viviana Sposub: Fac asta mereu și am atât de multe motive pentru care acționez așa. În primul rând, îmi place la nebunie să trăiesc momentele din plin, să mă bucur de tot ce am în jur, cu alte cuvinte, să trăiesc în realitate. Așa că, deși sunt mereu cu telefonul în mână, făcând poze și filmulețe, postez peste cel puțin 24 de ore când sunt acasă, în patul meu.

Viviana Sposub: De ce să butonez telefonul și să întrerup distracția sau relaxarea, pentru a le arăta oamenilor ce fac eu în momentele respective?! Cei care mă cunosc știu deja că îmi place să împărtășesc și cu ei momentele frumoase, dacă sunt în timp real sau nu, cred că e un aspect care nu contează atât de mult pentru ei. În al doilea rând, mi se pare că nu este tocmai sigur ca o astfel de informație (locul în care mă aflu) să fie la îndemâna tuturor. Încă din facultate am învățat că trebuie să fiu foarte precaută și să pun siguranța mea pe primul loc. Și în plus, e foarte mișto să revezi toate pozele și filmările după ce experiența s-a terminat și să creezi o poveste cu început și final în secțiunea de InstaStory, fix ca într-un Vlog.

S-au aflat orășenii din Ferma: George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac și Giulia Nahmany

Ce ți-ai fi dorit să faci și încă nu ai reușit? (sport/activitate/să înveți ceva anume)

Viviana Sposub: Hmmm… Copii! Întotdeauna mi-am închipuit că până la vârsta asta voi fi deja mamă, dar cred că Universul încearcă să îmi transmită că nu sunt pregătită încă. Dar este timp, nu-i bai! Sunt așa tânără încât simt că o să am timp să le fac pe toate!

Viviana Sposub participă la Ferma: „Întotdeauna mi-am închipuit că, până la vârsta asta, voi fi deja mamă'Viviana Sposub participă la Ferma: „Întotdeauna mi-am închipuit că, până la vârsta asta, voi fi deja mamă'

Ar deveni cea mai bună prietenă cu ea însăși

Dacă ai face cunoștință cu tine, care ar fi prima ta impresie?

Viviana Sposub: Uh! Cine-i fata asta așa sexy, inteligentă și devreme acasă? Glumesc! Cred că primul gând ar fi legat de aspectul plăcut, dar mai apoi mi-aș dori să văd ce-i de capul acestei fete, de fapt. Și după am deveni cele mai bune prietene, cu siguranță!!!

S-a aflat cine sunt concurenții care intră în Ferma, în noul sezon. „Este o foarte mare provocare'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter