Vladimir Putin, mesaj propagandist de 8 martie pentru mamele soldaților ruși: "Puteți fi mândre de ei"

Publicat pe .

Vladimir Putin, președintele Rusiei continuă să atace Ucraina. Au trecut deja 13 zile de la invadarea Ucrainei, iar soldații ruși continuă să atace orașele și civilii. Chiar și așa, liderul de la Kremlin spune că nu este vorba despre un război, ci doar despre o operațiune militară specială. În plin conflict cu ucrainenii, Putin nu a uitat de 8 martie, ziua dedicată special tuturor femeilor. Cu această ocazie, le-a transmis un mesaj mamelor soldaților ruși. Unul propagandist…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Vladimir Putin a atacat Ucraina pe 23 februarie, iar de atunci, soldații ruși continuă să bombardeze orașele țării. Din păcate, au fost uciși sute de civili, printre care și zeci de copii. În timp ce soldații ucraineni rezistă eroic în fața atacurilor rușilor, mii de soldați ruși au murit pe front, în timp ce alții au decis să se predea.

PutinPutin

Războiul declanșat de Rusia are efecte dezastruoase asupra poporului lor, dar Vladimir Putin îi îndeamnă pe oamenii săi să fie mândri de soldații rusi. Mai mult, liderul de la Kremlin le-a transmis un mesaj surprinzător femeilor din țara sa, în special mamelor care se tem că nu își vor mai vedea vreodată copiii.

Citește și: Modelul brazilian Suzy Cortez, dezvăluiri incredibile despre întâlnirea cu Putin:”M-a cam băgat în sperieți”

Citește și: Putin l-a avertizat pe Macron că își va atinge scopul în Ucraina „fie prin negociere, fie prin război”

Citește și: Ce restricții se ridică începând cu 9 martie.România a ieșit din starea de alertă!

Citește și: Scandal între CRBL și Marian Drăgulescu la Survivor România 2022:”M-ai făcut prost”

Vladimir Putin, mesaj propagandist de 8 martie pentru femeile din țara sa

Vladimir Putin este fără doar și poate, unul dintre cei mai controversați lideri din perioada contemporană. În urmă cu 13 zile, acesta a invadat Ucraina, iar bombardamentele continuă și în momentul de față. Mii de soldați ruși își pierd viața în războiul din Ucraina. Chiar și așa, Vladimir Putin continuă să le spună cetățenilor săi să fie mândri că militarii lor mor pe front. Cu ocazia zilei de 8 martie, liderul de la Kremlin le-a transmis un mesaj femeilor din tara sa, in special mamelor soldaților.

„Aș dori să subliniez că recruții nu participă și nu vor participa la ostilități și că nu va exista nicio chemare suplimentară de rezerviști. Doar militarii profesioniști rezolvă sarcinile atribuite. Aceștia vor asigura securitatea și pacea pentru poporul rus. Ei se află acum în luptă pentru a apăra Rusia în timpul unei operațiuni militare special. Înțeleg că vă faceți griji pentru cei dragi vouă. Puteți fi mândre de ei, așa cum întreaga țară este mândră de ei și își face griji pentru ei împreună cu voi', a spus Vladimir Putin, potrivit agentiei ruse Tass.

Mamele soldaților ruși sunt îngrijorate de soarta fiilor lor

Senatorul rus Lyudmila Narusova a declarat în urmă cu ceva timp că mamele soldaților ruși nu au informații despre copiii lor. Femeile sunt extrem de îngrijorate că fiii lor vor muri pe front. De asemenea, numărul soldaților care au murit în războiul din Ucraina nu ar fi recunoscut de autorități.Din păcate, mamele nu vor putea să-și înmormântateze copiii confomr tradiției.

Am fost la Comitetul Mamelor Soldaților, care pur și simplu este inundat de telefoane și scrisori de la mame care au pierdut legătura cu copiii chemați acolo. Nu au nimic de pierdut, caută măcar ceva care să le ofere informații. Au văzut fotografii ale fiilor lor și au început să dea telefoane și au aflat că unii sunt în captivitate, că alții au murit. Dar problema de a colecta cel puțin cadavrele morților pur și simplu nu există! „a spus senatorul rus Lyudmila Nerusova.

Putin răsplătește cu bani familiile soldaților morți în Ucraina

Vladimir Putin a anunțat în urmă cu câteva zile că va compensa cu 7 milioane de ruble fiecărui soldat rus ucis în Ucraina. În ciuda faptului că mii de soldați ruși continuă să moară pe front, Putin s-a arătat mulțumit de atingerea obiectivelor propuse.

Într-un mesaj televizat, președintele rus a declarat că le va oferi familiilor soldaților morți în Ucraina 7 milioane de ruble. „Toate familiile ai căror membri au murit vor primi 7 milioane de ruble, plus compensații lunare. Vor primi compensații pentru fiecare militar', a adăugat Putin.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton