Vlăduța Lupău, primele imagini din camera bebelușului: „Aici, pe perete, vine un...”

Publicat pe

Vlăduța Lupău le-a arătat internauților primele imagini cu camera bebelușului ei nenăscut. Interpreta de muzică populară e aproape pe ultima sută de metri cu sarcina, fiind gravidă în luna a opta. Artista și Adi Rus vor ca fiul lor să aibă cel mai frumos dormitor, iar pregătirile sunt în toi. Iată cum s-a gândit vedeta să-i amenajeze camera micuțului!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău le-a împărtășit fanilor din mediul online primele imagini cu camera bebelușului ei nenăscut. Cântăreața e însărcinată în opt luni și urmează să-l aducă pe lume pe primul ei copil, un băiețel, cam pe la sfârșitul acestei veri. Până atunci, vedeta vrea să se asigure că totul este în ordine, astfel că a dat deja startul pregătirilor pentru dormitorul micuțului.

Vlăduța Lupău, primele imagini din camera bebelușului: „Aici, pe perete, vine un...'Vlăduța Lupău, primele imagini din camera bebelușului: „Aici, pe perete, vine un...'

Vlăduța Lupău trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Însărcinată în luna a opta, solista arde de nerăbdare să-și strângă bebelușul în brațe. Ea și soțul ei, Adi Rus, vor deveni curând părinții unui băiețel. Casa în care vor locui nu e încă gata, însă cei doi se ocupă temeinic de pregătiri, mai ales de camera fiului lor.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Vlăduța Lupău la nunta fratelui ei.Artista, însărcinată în opt luni, și soțul ei au fost nași de cununie

Citește și: Cum arată Vlăduța Lupău însărcinată în luna a opta:„În curând, o să știu ce înseamnă viața cu adevărat'

Citește și: Carmen Șerban și Theo Rose cântă la nunta lui George Simion.Detalii despre petrecerea la care e invitată toată România: „Mirii vor purta…”

Citește și: Dan Negru prezintă „Tu urmezi”, o nouă emisiune, la Kanal D:”Prima dată în România…”

Vlăduța Lupău, primele imagini cu camera bebelușului

Fire deschisă, Vlăduța Lupău nu a ezitat să le arate internauților camera bebelușului ei nenăscut. De curând, intepreta de muzică populară le-a făcut o surpriză plăcută fanilor ei din mediul online și le-a împărtășit câteva imagini din încăperea micuțului.

Deși a întâmpinat și unele probleme în privința materialelor, care nu au venit la timp sau care nu i-au plăcut deloc, visul Vlăduței Lupău se conturează din ce-n ce mai mult, pe zi ce trece. Camera bebelușului ei e aproape gata, iar aceasta va avea un tapet superb, cu norișori.

„Încet, încet suntem pe drumul cel bun. Și camera micuțului o să se modifice în curând.(…) Aceasta este camera micuțului, care în curând o să fie gata. Aici, pe perete, vine un tapet. Este cel mai frumos tapet. Mai avem câteva de făcut, nu mai e mult', a spus Vlăduța Lupău pe contul ei de Instagram.

Vlăduța Lupău, detalii despre camera fiulu iei

Acem ceva timp, Vlăduța Lupău ne-a oferit un interviu emoționant în revista VIVA! Despre camera bebelușului, vedeta ne-a explicat că aceasta a fost făcută de către designerul familiei încă de când ea și Adi Rus au început să construiască casa. La acea vreme, ei au hotărât să o coloreze în verde, însă, ulterior, au vopsit-o în albastru.

Artista a precizat însă că nu au făcut încă o randare finală și că o vor face în următoarea perioadă. Cântăreața spunea că nu a cumpărat lucruri, dar soacra ei a achiziționat destul de multe, pe ascuns.

„Camera bebelușului a fost făcută de către designerul nostru atunci când am început să construim casa, anul trecut! Pe vremea aia, nu era… și o făcuserăm verde, și am zis o lăsăm așa, apoi vedem, când va fi, dacă va fi, ce va fi… ce schimbăm. Ei bine, am modificat din verde în albastru… Tipic! Însă n-am mai făcut o randare finală, urmează în următoarele luni!

Lucruri m-am abținut și nu am cumpărat, însă soacra mea, pe furiș, a mai cumpărat câte ceva. Am prins-o cu un dulap plin. (râde)’, ne-a povestit ea.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 
Libertatea.ro
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă